2777
2789

من هفته 34ام 

بیاین درمورد خوراکی های مفید تو بارداری بگیم 

چقدر تاپیک مادرشوهری اخه 

من خودم روزا حدود شش تا میوه میشورم میزارم رو میز تا میان وعده بخورم 

مثلا سیب ولیمو شیرین وپرتقال و انگور  و انار 

در ضمن یه بشقابم از تنقلات سالم میزارم کنارش 

مثل کشمش ،پر زردآلو. سنجد .بادوم.گردو .و پسته و پر هلو و...

متاسفانه شیرینی رو نمیتونم ترک کنم 

سعی کردم برنج کمتری مصرف کنم ک ورم نکنم 

تخم مرغ تو طول هفته اکثرا میخورم 

شما بیاین از خوراکی های مفید بگین 

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟
خوشبحالت میتونی این همه بخوری من غذامم واسه گشنه نمونم میخورم😐

خوب یکم.ماهت بیاد بالاتر راحت تر میشی منم اوایل اصلا نمیخوردم

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یکم.ماهت بیاد بالاتر راحت تر میشی منم اوایل اصلا نمیخوردم

امیدوارم که خوب بشم میوه رو خوب میخورم اما غذا رو نمیتونم در حد سیر شدن بخورم

مغز بادوم و گردو و پسته و این چیزا که حالمو بد میکنه

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
شما هفته چند برای جنسیت رفتین؟

ب من تو ان تی گفت ۸۰درصد پسره سونو غربالگری رو زود رفتم چون تاکیید داشتم ک این سونوگراف باشه ۱۶هفته و چند روز رفتم برام انجام داد و ۱۰۰در ۱۰۰گفت پسره.قبل از اونم ک بگه خودم جوجوش رو دیدم  قبلتر هم از ویار ترش و شور و میوه دوستیم و اینکه از شیرینی بدم اومده بود میدونستم پسره...

سالم باشه انشاالله...والا ک تو هدیه خدا نمیشه چند و چون کرد

ب من تو ان تی گفت ۸۰درصد پسره سونو غربالگری رو زود رفتم چون تاکیید داشتم ک این سونوگراف باشه ۱۶هفته ...

ای جااانم عزیزم انشالله به سلامتی باشه و سلامت بیاد بغلت

بعله درسته سالم باشه هرچی باشه

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم

موادی که باعث شروع قاعدگی و سقط جنین می شوند : در دوران بارداری از خوردن غذاهای و گیاهان مدر حیض پرهیز کنید : ( احتمال سقط جنین) 
باقلا - فلفل- دارفلفل- تره - جعفری- پیاز - زعفران - زرشک - سیاه دانه - کنجد - نخود - آویشن - افسنطین - بابونه - بومادران - بابا آدم - پونه - برگ حنا - دارچین - رازیانه - زنجبیل - برگ سنا - سوسنبر - سیر - سرو کوهی - شنبلیله - صبرزرد ( آلوئه ورا ) - غافث - فلوس - کرفس (تخم) - مریم گلی - همیشه بهار 

گوشت مرغ و تخم مرغ سفید، گوشت گاو و گوساله، نوشابه ها، فست فود، سوياو شیر سویا، لبنيات پاستوريزه، پنیر، ماست، دوغ، قارچ، ذرت، روغن هاي آفتابگردان - كلزا و ذرت، عدس، سس های آماده، پیتزا، هندوانه، پرتقال، کیوی، چاي، قند و شكر ، ماکارونی، رشته فرنگی، کاهو، اسفناج، ذرت، سیب زمینی، نمک تصفیه یددار، ماهی، پفك، چيپس، گوشت ای فراوری شده، محصولات كارخانه اي، همگی سودازا هستند و بايد از رژیم غذایی خانواده ها حذف شوند.