2777
2789
چجوری بایداستفاده کرد

عزیزم پودر ماریانا رو ی قاشق رو با ی لیوان آب جوش مخلوط کنید بعد بذارید ته نشین بشه همین ک ته نشین شد ب کمک ی پارچه تمیز از صافی رد کنید اون آبی ک صاف شده رو با سرنگ ب واژن بریزید.... بسته ای 55 هزار تومنه تضمینی من خودمم استفاده میکنم. 

دفعات مصرفش هم بستگی ب شما داره ولی بعد اینکه واژن تنگ شد میتونید کمتر از قبل مصرف کنید مثلا هفته ای ی بار یا دو هفته ی بار... ولی قبلش اگر خیلی گشاد هست باید هر روز استفاده کرد تا نتیجه بده.. 

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماریانا چیه چطوريه استفادش از کجا باید خرید بشه

عزیزم من میفروشم خودم

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

فک کنم باید مثلا روزی دو سه ساعت بشینی تو لگن یه همچین چیزایی .. یه سایتی بود که میخوندم راجب همین تنگ کردن واژن نوشته بود که تمرینای کیگل انجام بدی خیلی خوبه .. می تونی تو اینترنت سرچ کنی برات بیاره . سایت دکتر مریم کرمعلی بود که من میخوندم متخصص زنان زایمان بود . 

مقاله برای تنگی واژن از چه استفاده کنیم؟ رو بخون داخلش چند روش مختلف رو نوشته 

من خودم میخواستم عمل کنم ولی هم بحث هزینه اش بود و هم اینکه میترسیدم رفتم از یه سایتی بود که محصولات جنسی داشت، ژل تنگ کننده واژن خریدم الان قبل رابطه استفاده میکنم و هم خودم هم همسرم راضی هستیم.

لینک سایتشونم میذارم اگر خواستی ببین:

https://bartarteb.com/

یکی از دوستای خانودگی ما برای چند تا کار رفته پیش دکتر کمیا قاسمی هم پرینورافی (تنگ کردن واژن) و هم لابیاپلاستی و هم تزریق چربی رو رفته کلا کوبیده ساخته   ولی خب به شدت راضیه و خیلی تعریف می کرد میگفت کار خودش و پرسنل کلینیکشون خیلی خوبه

بهترین راه برای تنگی واژن بنظر من جراحیه

من خودمم رفتم و انجام دادم و خیلی راضی ام

بخوای میتونم ادرس سایت دکترم رو بهت بدم بری سر بزنی

کارش عالیه تو تهران حرف اول رو میزنه

خانم دکتر مریم حاتمی

https://drmaryamhatami.com/
09123050624