2777
2789
نه تو‌مریض روانی هستی که اینجور فک میکنی برو دکتر خودتو نشون بده

باشه بابا تو خوبی . تو از نظر روانی عالی هستی . یه چیزیو فهمیدم که بعضی از ایرانی ها امریکا هم برن ذهن بیمارشون هنوز درگیره . خدا کمکت کنه انشاالله 

باشه بابا تو خوبی . تو از نظر روانی عالی هستی . یه چیزیو فهمیدم که بعضی از ایرانی ها امریکا هم برن ذ ...

ذهن تو بیماره که اگه بکی به همجنس خودش بگه خوشکل یعنی بهش نظر جنسی داره ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درگیرین ها . خو خوشکله . خو برو باهاش درس بخون 4 روز دیگه تکراری میشه . شما هم از این قفلی در میای

درگیر نیستم عزیزم جنبه فان داشت. میخپاستم تاکید کنم خیلی خوشکله یعنی

جدا نگرفتم کجاش فان بود . چون بعضیا جدی نگران خوشکلی میشن . حقم دارن . توجه به کامنتای پرتوپلا هم نکن

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

ولشون کن اینا رو

منم یه همکلاسی دارم خیلی خوشگله همش میام تعریفش رو میدم برا مامانم و خواهرم البته من قصدم خیر دوس دارم زن داداشم بشه😃

اسمشم فرشته اس😍😍

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
😂😂😂😂

ها بعد تو دعواهاشون میاد خدمتت . اونوقته که ادم داد میزنه سر داداش خودت خواهستی من زورت نکردم . بابا معیار . معیار . شناخت . تورو جون بروسلی فکر کنید هم بد نیست

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
الفاتحه برای پسرای کلاس....کلهم مشروووووط

اتظرط خایبه

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
وقتی یه خانومی محو خوشگلی یه زن دیگه میشه و اینقدر فکرشو مشغول میکنه که میاد ۷ صبح براش تاپیک میزنه ...

چ قضاوت اشتباهی ..استارتر ساکن امریکاست...ساعت اونجا و ایران یکی نیست...

التماس# تفکر

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

من حواسم به همه جمعه ولی پرت توئه که بدی قلبتو بهم که بدی قلبتو بم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

منم یک دوستی داشتم تو دانشگاه اینقدر خوب بود اصلا همه محوش میشدن😬🤐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم