2777
2789
عنوان

ختنه نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم از دلداریت.. انشالله تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت بچه دار نشم.. قلبم دیکه دست خودم نیست

منم  روزای اول خیلی گنگ بودم...ادم بعداز مادرشدن دیگه قلبش برای خودش نیست...روزی که برای زردی بستری کردن انقدر گریه کردم که خدامیدونه..خانومای اونجا بهم دلداری میدادن میخندوندنم..الان فک میکنم میبینم این همه استرس و گریه و دلهره پوچ بود چون این روندو اکثرا دارن..الان ۱۰ ماهشه و شده تموم زندگیم...انگار هرچی بزرگتر میشن دوست داشتنتم بیشتر میشه..من همش میگفتم ینی چی ک مادر حاضره خودش درد بکشه بچش نکشه..دروغ میگن..تا اینکه الان واقعا بهش رسیدم

منم  روزای اول خیلی گنگ بودم...ادم بعداز مادرشدن دیگه قلبش برای خودش نیست...روزی که برای زردی ب ...

منم واقعا روحیم داغونه این روزا.. تو بیمارستان پرستار گفت بچه ناله میکنه بذارش اتاق نوزادان بررسیش کنم،با اون حال و عمل شده در اتاق نوزادا رو گرفته بودم وایساده بودم،حاضر نمیشدم بیام کنار

منم واقعا روحیم داغونه این روزا.. تو بیمارستان پرستار گفت بچه ناله میکنه بذارش اتاق نوزادان بررسیش ک ...

منم  پرستار بخش نوزادان داش از بچم خون میگرفت برا زردی ب مامانم گف ببرش اونور تا نبینه و گریه نکنه...من نمیرفتم..با اینکه ۴ روز بود که بیرون از شکمم داشتمش ولی وابستگی شدید بهش پیدا کرده بودم.روزای اول هرچیز کوچیکی ادمو بهم میریزه...مخصوصا درمورد بچه..ولی سعی کن نهایت لذتو ببری از این روزات که چند وقت دیگه میگی واای بدای چه چیزایی اشک ریختم.میخندی به خودت...