پارمیسس مدیر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 عنوان چرا پسرا ...!؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 93 پست یه سوال!!؟؟چرا پسرا یا بد اخلاقن و جواب نمی دن و انگار از دماغ فیل افتادن و هی خودشون رو میگیرن یا خیلی ول و بی ادب و یهویی خودمونی میشن می خوان آدمو قورت بدن!! یه حد متعادل نیست انگار! اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین 1398/08/16 | 01:54 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیسس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 منظوری نداشتم باشه نگید من که می خواستم بگمفقط تو عمومی نمیشد بگمتو هم که نخواستی درخواست بدیپس بیخودی توپ رو تو زمین من ننداز اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1922 من که می خواستم بگم فقط تو عمومی نمیشد بگم تو هم که نخواستی درخواست بدی پس بیخودی توپ رو تو زمین ... واقعا که کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
پارمیسس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 مجردی ؟ آره گلمچطور؟ اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
خیلیدلتنگ عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 168 مثلا همین جا یا پیام های اون جوری میدن یا کلا ادم سوال داره جواب نمی دن!! من اگه سوالی باشه که بتونم و بلد باشم جواب میدم اجی جان
پارمیسس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 من اگه سوالی باشه که بتونم و بلد باشم جواب میدم اجی جان یادم نیست چی شد و چه سوالی داشتم که این نوشتمپسرا خیلی لوسن جالا اکثرشون شاید همه نهبا لج می کنن یا بی ادبن یا ...باحال و پایه کم پیدا میشه اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
خیلیدلتنگ عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 168 یادم نیست چی شد و چه سوالی داشتم که این نوشتم پسرا خیلی لوسن جالا اکثرشون شاید همه نه با لج می کنن ... من سعی میکنم بچه خوبی باشم به جون خودم.تو خیلی چیزا هم پایه ام ورزش اهنگ جوک داستان سفر کلا از شیر امیزاد تا جون مرغ
پارمیسس مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 من سعی میکنم بچه خوبی باشم به جون خودم.تو خیلی چیزا هم پایه ام ورزش اهنگ جوک داستان سفر کلا از شیر ا ... خب اگه واقعا اینجوری باشه خیلی خوبه اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
آنی_بلا عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 6888 چون فک میکنن دنیا مال مرداس 😒چون ن ر ن هر کاری دوس دارن میتونن بکنن بی خاصیت ها 😂😂😂😂 🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید 💞 موزیک دنیای منه💞
khanoom_kocholooo عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 775 چون بهشون رو میدن فک کردن چه خبره 😼 اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن جواب نمیدم ضایع میشی😐
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28385 درسته خوش اخلاقا هم یهویی بداخلاق میشن اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
ordibeheshtiiiii عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 5810 نه به نظرم پسراااا اصلا هم بد اخلاق نیستن و از دماغ فیل نیوفتادن بلکه خیلی زود خودمونی میشن و اصلا هم خودشونو نمیگیرن ویژگی هایی که گفتین برای دخترررراهه اولین مورد البته دومین مورد برای پسراااهه