2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 55 پست
خب پس کارمند نمیدونم کدوم شهری و پولت چقدر ولی اطراف رفتی سعی کن جایی پیدا کنی از لحاظ حمل و نقل عمو ...

فعلا میخوایم بدیم رهن تا پولمون جور شه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود170

اولا ارزو میکنم خدا به پولتون برکت بینهایت بده که تو راه خوشبختی و سلامتیتون خرجش کنید.

بعدشم.. من چن نفرو دیدم خانه مهر خریدن و تقریبا همشون پشیمونن از کیفیت بسیار پایین خانه هاشون.

من جات باشم کمی از این ور و اون ور جور میکنم و واحدی میخرم غیر ازمسکن مهر

حتی سنش بیشترم باشه مشکلی نیست ولی لااقل از کیفیتش مطمئن ترید.

بازم مشورت کن با بقیه و تصمیم بگیر

عقاید من به خودم مربوطه و بس.
تو سیدی‌ خونه ۵۰ یا ۶۰ متری پیدا میشه با این پول قولنامه ای

قولنامه‌ای ریسک داره میترسیم تایپیک قبلی مو بخوان 

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
مسکن مهر نخر همون پایین شهر بهتره چیه اونجاها دوره

شما مشهد هستین

مسکن مهر نخر همون پایین شهر بهتره چیه اونجاها دوره

میخوام چن سالی بدیم رهن فعلا

خدایا میشه منم یه روز تاپیک بزنم بگم خدایا شکرت خونه دارمون کردی میشه

ایشالله توکل به خدا،خدا خودش میده صبور باش

بازم نمی دونم !ولی سیدی بهتره بازارا راه افتادن ، بلوار نماز باز شده از اخر هاشمیه میرسه به بلوار صب ...

خونه سند دارم پیدا میشه؟

اگر مسکن مهراتون جاش خوبه چرا نخری اتفاقا همین مسکن مهرا چند مدلن اگر تحقیق کنی خوبش رو پیدا کنی ولی انگار گفتی از شهر دوره که اونجوری سخت میشه،،خونه های پایین شهرم بعضی جاها منطقش ممکنه جای درستی نباشه یا تیراهنی باشن و کیفیتشون بد باشه مشتریه همونام سخته ولی بازم شهر شماس شناختتون بیشتره