2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 125 پست

بچه ام چند روزه مریضه خوب نشده هنوز 

خسته شدم دلم گرفته 

لطفا برای شفا گرفتن همه مریضان خصوصا دختر من هم صلوات بفرستید 

ممنون میشم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم تو یه شهریم ولی دخترم کوچیکه و اذیت میکنه کارمم اجازه نمیده اونجور که دوس دارم با خانوادم و ...

ای جانم ایشالا بزرگ شه بهترمیتونی وقت بگذرونی باهاشون ..منم چون نینی ندارم تنهام هفته ای دوبار میام.

سلام خانما

راستش تازه اومدم این سایت چند تا از تاپیکارو از دیشب تا حالا خوندم تا روال کار دستم بیاد  خیلی خوب همدیگرو راهنمایی میکنین واقعا دستتون درد نکنه

همین فقط خواستم تشکر کنم و یه راهنمایی میخواستم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

روز بدی رو گذروندم میخوام بچه هاروببرم بیرون یه بستنی بخوریم حال وهوامون عوض بشه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
پاییز داره تموم میشه ها😖بیشتر شهرا بخاریشون روشنه🤕😫

تازه پاییز نصف شد

من قمم، ما فقط شبا چون پسرام پتو نمیکشن روشن میکنیم، اونم خیلی کم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
انگاری مجبوری،توهم برو غذا بخور دیگه😂

منم اومدم خونه مادر شوهرم،خواهر شوهرم چشم دیدنمو نداره،رفته تو آشپز خونه نشسته😐😐

زندگی دو نیمه است...نیمه اول در انتظار نیمه دوم...نیمه دوم در حسرت نیمه اول.......