2789
عنوان

کیا.........هستند.🤔🤔🤣😂🤣😂🤣😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا توی امضات نوشتی دختر بدی ام ؟ مگه قضاوت کار آدماس

نه ... این جمله من یجور  جمله دوم در جواب یه حرفی به نظر میرسه 

بعدشم دخترای بد ،  اتفاقا دخترای خوبی هستن 😂

یکم فلسفیه 

منظورم اون بدی که شما فکر کردی نیست     پروفایلم بخاطر امضام این گذاشتم 🍇🌸🍒

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

کیا حالت تهوع هستن(دارن)  

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
با اجازه استاترررجان .. خانما کسی کیست سینه فیبروکیستیک داشته ؟؟چیه اثن ..خوب شدین ..بعد چن وقت ..چ ...

نگران نباش چیز مهمی نیست منم سینه هام فیبرو کیستیکه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
نگران نباش چیز مهمی نیست منم سینه هام فیبرو کیستیکه

راس میگی .. چن وقته کیست سینه داری؟؟ بزرگ که نشدن ..چیا میخوری از لحاظ پرهیزغذایی منظورمه .. دارو اینا چی 

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

چرا من تو نقطه چین ب نظرم گوزو اومد🤔🤔

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏