manisam مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 عنوان رب انار | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 44 پست رب انار درست کردم مزه پوست انار میده یه جورایی خیلی کم تلخه ولی اصلا نه ته گرفت و نه سوخت نمیدونم دلیلش چیه؟ راهکاری هست این مزش از بین ببرم؟ با دستگاه آب انار گرفتیم فکر کنم از اونه ولی نمیدونم الان چیکار کنم مزش غالب شده 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓. 1398/08/15 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 نه آخه دستگاه آب انار گیری که دیگه دون کردن نمیخواد انار درسته میندازن داخلش ابش میگیره مگه میشه بخدا خونه مادرشوهرم میخرن قشنگ دون میکنن با کفگیر میزنن روپوستش همه دوناش میریزه.بعد میشورنش میدن ابمیوه گیری .میریزه ابشو میگیره .چقدم شیرین میشه زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 عزیزم ۲۰کیلو کجاش زیاده! کارگرای مادر من ۲تن پارسال دراوردن کلایه هفته طول کشید۴نفربودن 🤣🤣🤣🤣فدات ما ۱۴۰ کیلو میگیریم میبرم خ مادرشوهر درست میکنیم ۳ تا بطری درمیاد ..۲۰ کیلو چیزی نیست که زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
elham_qr عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 12637 😐😂😂فک نکنم دیگه ولی سعی خودتو بکن من میرم دستگاه تقطیرمو بیارم😂🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 آخه زیاد بود همه دیگه با دستگاه بیرون آب گیری میکنن منم بار اولم بود 20 کیلو بود دادم بیرون ابگیری ک ... برو ۲ سبد دیگه بگیر .قشنگ دون کن ابشو بگیر درست کن اخراش این تلخرو قاطیش کن .سرد که شد بریز تو بطری . زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 مگه میشه بخدا خونه مادرشوهرم میخرن قشنگ دون میکنن با کفگیر میزنن روپوستش همه دوناش میریزه.بعد میشورن ... اونجوری میشه ولی این دستگاه همه انار درسته مینداختن داخلش من تنها نبودم که 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 🤣🤣🤣🤣فدات ما ۱۴۰ کیلو میگیریم میبرم خ مادرشوهر درست میکنیم ۳ تا بطری درمیاد ..۲۰ کیلو چیزی نیست ک ... وقتی بچه کوچیک داشته باشی سر کارم بری بخدا یه کیلو شم زیاده 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 مگه میشه بخدا خونه مادرشوهرم میخرن قشنگ دون میکنن با کفگیر میزنن روپوستش همه دوناش میریزه.بعد میشورن ... این الان به شیرینی میزنه ولی طعم پوست انار میده 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 اونجوری میشه ولی این دستگاه همه انار درسته مینداختن داخلش من تنها نبودم که فدات شاید اونا قلقی داشتن .شاید فروشیه .دلشون نمیسوزه.تو این کارو امتحان کردی بد شد الان هم دونش کن امتحان کن. زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
رضوان_خانم عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 من میرم دستگاه تقطیرمو بیارم😂🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️ الان ک تقطیر لازم نداره اول بزار بمونه یه چند وقتی بعد بردار تقطیرش کن😁
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 فدات شاید اونا قلقی داشتن .شاید فروشیه .دلشون نمیسوزه.تو این کارو امتحان کردی بد شد الان هم دونش کن ... واااای خدا ااااااااا 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 وقتی بچه کوچیک داشته باشی سر کارم بری بخدا یه کیلو شم زیاده کاش نزدیکت بودم خودم کمکت میکردم .خوب اماده بگیر بهتره .پول گازو انارو هزینه اب گرفتنشو .صرف وقتت . زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 این الان به شیرینی میزنه ولی طعم پوست انار میده خوب استفادش کن شاید تازس اینجوره یکم بمونه بهتر میشه زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 کاش نزدیکت بودم خودم کمکت میکردم .خوب اماده بگیر بهتره .پول گازو انارو هزینه اب گرفتنشو .صرف وقتت . این بار مثلا زرنگیم گل انداخت گفتم خودم دست به کار بشم شوهرمم گفت آماده بخر گفتم نه خونگی بهتره😐 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
manisam مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 خوب استفادش کن شاید تازس اینجوره یکم بمونه بهتر میشه مرسی عزیزم 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 این بار مثلا زرنگیم گل انداخت گفتم خودم دست به کار بشم شوهرمم گفت آماده بخر گفتم نه خونگی بهتره😐 اشکال نداره یه امادشو بگیر تو یه کاسه مخلوطشون کن ببین چجور میشه اگه خوب شد همشو قاطی کن..قبل خریدن اماده یی حتما همونجا تستش کن. زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!