2777
2789
عنوان

شغل همسرمم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز داشتم برای خرید ماشین بهش دادم ولی اگ طلا بفروشم خیلی بدتر ناراحت میشه

همسر منم اینطور بود 

باهاش صحبت کردم 

گفتم اصلا دلمو زده میخوام عوضش کنم حالا تا پول بزاریم روش جدیدشو بخریم شما استفاده کن 

انقدر گفتم تا قبول کرد 

الانم پول طلامو پس داده ولی من گذاشتم حسابم دیگه نخریدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ببین ابن که پس انداز داشته باشی بهش بدی بستگی داره به همسرت اگه ادن خوب مطمینی بده اگه نه خسیس رو اع ...

هروقت بهش دادم دوبرابر بهم پس داده.

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
یکبار اینجا گفتم  همه گفتن کار اشتباهیه خب گفتن زندگی مشترک دیگه تو این فشار بیچاره مردا د ...

شما عاقلی منم موافق شمام

اونایی که مخالفت میکنن، عاشق نیستن و یا شوهرشونو لایق نمیدونن

عقاید من به خودم مربوطه و بس.

کار میکنه ولی اصلا براش نمیمونه. میخوام جوری براش برنامه ریزی کنم ک پس اندازش باشه یا ی چیزی کنار بزاره در ماه برای قسطاش. ولی چون تازه ازدواج کردم تجربه چیزی ندارم😔

شما عاقلی منم موافق شمام اونایی که مخالفت میکنن، عاشق نیستن و یا شوهرشونو لایق نمیدونن

مننونم قطعا شما هم هستی که موافقی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
کار خونگی در حد ساخت وسایل تزیینی یا بافتنی یا نمد این چیزا یا پخت غذا و ترشی خونگی

اخه ما اینور شهرستان هستیم همه برای خودشون درست میکنن کسی نیست بخوام بفروشم

یکبار اینجا گفتم  همه گفتن کار اشتباهیه خب گفتن زندگی مشترک دیگه تو این فشار بیچاره مردا د ...

این کار بر خلاف ذات مرد هست عزیزم 

تا حالا دقت کردی دین چقدر تاکید داره که پول زن مال خودشه؟ 

ارث، دیه، درآمد،هدیه

بعد میگه پول شیر دادن و نفقه و فلان و بهمان 

ولی پول مرد مال زن و بچه اش هست

چون ذات مرد با خرج کردن پول حس قدرت میکنه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
شما عاقلی منم موافق شمام اونایی که مخالفت میکنن، عاشق نیستن و یا شوهرشونو لایق نمیدونن

شما نظر منِ مخالف رو پرسیدی و قضاوت کردی؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
این کار بر خلاف ذات مرد هست عزیزم  تا حالا دقت کردی دین چقدر تاکید داره که پول زن مال خودشه؟&n ...

بله دقیقا درسته 

میگم همسر من هم با اصرار قبول میکنه و تو اولین فرصت پس میده 

اما خوب چه اشکالی داره 

قطعا این همدلی و همکاری بیشتر مورد پسند خداست 

اینکه همسرو تو مشکلات تنها بزاریم و اون بیچاره فکر کنه حالا سه تومن قسط این این ماه( قسط همسر خودم) چطور جور کنه واقعا نهایت بی‌انصافیه 

البته این نظر منه و نظر شما هم خیلی محترمه

بله دقیقا درسته  میگم همسر من هم با اصرار قبول میکنه و تو اولین فرصت پس میده  اما خوب چه ...

حرفت درسته ولی همه مردا مثل هم نیستن 

هر کسی بر اساس شرایط خودش تصمیم میگیره

بفرما خوشحال میشم بدونم نظر شمارو اینجوری میتونم دفعه بعد با دقت ببشتری قضاوت کنم

اینکه زن و مرد پا به پای هم برای زندگی تلاش کنن خیلی خوب و قابل تقدیره 

ولی هم کامنتم رو که دوستمون رو ریپلای کردم بخون بی زحمت 

و هم شناخت طرف مقابل و انجام یه سری کارا مهمه 

گاهی خانما یه جوری بار مالی رو به دوش میکشن که همسرشون بعد از بهتر شدن اوضاع هم همچنان به نیازهای همسرش بی توجهی میکنه