2777
2789
ما نوشابه و کیک میخوردیم وقتی تو خوابگاه پول نداشتیم😁میتونی خلاقیت به خرج بدی و با چیزهایی که داری ...

اخه یخچال خالیه دیشب تا ۸کلاس داشتم شب قبلش ک نخوابیدم

آخرین چیزی ک دارم فقط چایی و قند با روغن 😐😐😐

جنس ندارم اصلا حتی پیاز🤣🤣🤣

I'd walk straight through the bullet😏
سلامت باشی نازنینم.انشالله یکی از غیب برسه چون تنهام شوهرمم شب میاد     بفرما چای...

نوش جان عزیزم خدارو چه دیدی یکی شاید پیداش شد تا شب هم وقت زیاد داری واسه تمیز کردن 

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نوش جان عزیزم خدارو چه دیدی یکی شاید پیداش شد تا شب هم وقت زیاد داری واسه تمیز کردن 

مرسی از همدردیت گلم      

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

با اجازه دوستان من برم نهار درست کنم تا فسقلی خوابیده

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
نمیدونم مدلش55uk6300 یعنی قیمتش این هست که شما میگین  

اها این مدلش بالاست تو نت هم همون 6 و خورده ای تا 7 تومن زده 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳