2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست

کل پول ماهیانه مو دادم ی کرم پودر و ابرسان جو گیر شدم چراغ بنزین ماشینمم روشن شده روم نمیشه بگم پرش کنه

نوشتم مهسا هستم اشتباه تایپ شده😍دعا کنید phdرشته دلخواهم قبول بشم 😇
منتظر کسی نباش بهت پول تو جیبی بده تلاش کن ده بیست برابرش رو خودت دربیاری

شاغلم

مزاح بود

خیلی بی اعصاب و غیر قابل تحمل شدم کاش یکی بیاد بغلم کنه بگه همه چی درست میشه! منم بگم گوه خوریش به تو یکی نیومده🖕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا از همین 500 تومن شوهرم فقط 150میده(ایشالا جنازش بیاد)مابقیش از جای دیگست که کسی خبرنداره

چرا جنازش بیاد یکم مهربان تر

نوشتم مهسا هستم اشتباه تایپ شده😍دعا کنید phdرشته دلخواهم قبول بشم 😇
اخه با150چیکارکنیم

مگه هرماه شما ازسرتاپا خریدمیکنی؟

من نیازخودموگفتم چون ادم ولخرجی نیستم

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
کل پول ماهیانه مو دادم ی کرم پودر و ابرسان جو گیر شدم چراغ بنزین ماشینمم روشن شده روم نمیشه بگم پرش ...

شوهرتون یادوس پسرت؟

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
مگه هرماه شما ازسرتاپا خریدمیکنی؟ من نیازخودموگفتم چون ادم ولخرجی نیستم

کلا خرید نمیکنم مجرد بودم سرکار میرفتم و همیشه همچی داشتم اما الان 1ساله عروسی کردم حتی 1روسری نخریده برام...برای همون پرسیدم مثلا با اون 150چیکار میکنی؟خرید لباس یا لوازم ارایش یا خرچی مثلا..خرج چیا باخودته

کلا خرید نمیکنم مجرد بودم سرکار میرفتم و همیشه همچی داشتم اما الان 1ساله عروسی کردم حتی 1روسری نخرید ...

ماقصدزیاد داریم نزدیک دوساله عروسی کردم ولی درحده ارایشگاهو اینا پول میگیرم ازش

هرچی بخوام اخرهفته میریم میگیریم باهم 

چندسالته؟

ماقصدزیاد داریم نزدیک دوساله عروسی کردم ولی درحده ارایشگاهو اینا پول میگیرم ازش هرچی بخوام اخرهفته ...

21....اما یه پیرزن به تمام معنا...تو این 1سال 3بار هم تاسرخیابون خودمون نرفتم

21....اما یه پیرزن به تمام معنا...تو این 1سال 3بار هم تاسرخیابون خودمون نرفتم

چی بگم مشکلش چیه شوهرت نمیزاره بری بیرون؟

البته خودمم تنها نمیزاره بیرون برم