2777
2789
عنوان

شام رژیمی من😫+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 37 پست
میتونی.مطمئن باش.بزودی تاپیک میزنی بااین مضمون که به وزن دلخواهت وآرزوی قلبیت رسیدی.مادوستان هم بهت ...

وای شکوه خانم یعنی میشه؟😭😭😭 چقد تو و امثال تو انرژی بخشید ازاون انرژی ها میدی بهم که آدم چش و دلش سیر میشه ها ولی چاق نمیشه الهی که خیر ببینی😘😘😘

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای خدایا، من الان از تصورش حتی دارم غش میکنم

دعا کن تو کما نرم فقط بعد جالب اینحاست باید به دروغ به شوهرم بگم من الان با همین سفیده کانل سیر شدم هااا چه عالی معدم عادت کرده و ازین مزخرفات😭😭😭 که شوهره طفلکم دو لقمه غذا از گلوش پایین بره

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
دعا کن تو کما نرم فقط بعد جالب اینحاست باید به دروغ به شوهرم بگم من الان با همین سفیده کانل سیر شدم ...

آخی عزیزم، انشاله به زودی به وزن مورد نظرت برسی

... و من به تو ایمان دارم...
امیدوارم موفق بشی گلم,, چند کیلویی؟؟

مرسی عزیزم من موفق میشم مگه نه؟😊 من الان ۸۹ کیلو هستم شایدم ۹۰ قدم ۱۶۰ اما اضافم خیلی زیاده چون یک سری داروی هورمونی برای باردار شدنم خوردم چند دوره هم آمپول های رها سازی تخمک زدم اونا باعث شرن هرچی خوردم بجسبه بهم وگرنه من رویه گذشتمو داشتم فقط داروها چاقم کردن دکترم میگه تا لاغر نکنی حانله نمیشی میخوام لاغر کنم باشگاهم میخوام ثبت نام کنم از هفته دیگه چون باشگاه خودش گفت هفته دیگه بیا تعمیرات داریم وگرنه همین هفته ی گذشته رفته بودم

دکتره شکم سیرم گفته😭😭😭😭 از قدیم گفتن سیر که از گشنه خبر نداره

سلام، عزیزم، 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،چون غذام از سفره خانواده جدا نمی شد و زحمت و دردسر 2 جور غذا درست کردنو نداشتم

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز