2777
2789
نوش جااان امشب شام با دوستم رفتیم کافه جاتون خالی پاستا خوردیم رفتیم حساب کنیم گفتن میز شما حساب شد ...

ای بابا کاش زودتر میفهمیدین شیش هفت جور غذا میخوردین😂😂😂

فان#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نوش جااان امشب شام با دوستم رفتیم کافه جاتون خالی پاستا خوردیم رفتیم حساب کنیم گفتن میز شما حساب شد ...

خوشبحالتون‌همیشه ببینید مدیره کجا میره شمام برید🤣🤣🤣🤣

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نوش جان هوس کردم

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
ای بابا کاش زودتر میفهمیدین شیش هفت جور غذا میخوردین😂😂😂 فان#  

😂😂😂😂

جفتمون گشنه بودیم در حد مرگ سفارش داده بودیم و خورده بودیم نفری صدو خورده ای دنگ میشد😁😁

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
خوشبحالتون‌همیشه ببینید مدیره کجا میره شمام برید🤣🤣🤣🤣

اره ظاهرا پاتقش همین کافست

صبحونه و شام 

ما هم پاتقمون ازین ببعد این کافست😂😂

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
😂😂😂😂 جفتمون گشنه بودیم در حد مرگ سفارش داده بودیم و خورده بودیم نفری صدو خورده ای دنگ میشد😁😁

😳نترکیدی خواهر؟سالمی هنوز؟😂😂😂

نوش جان

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔