2777
2789
عنوان

تاپیک آزاد 😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 184 پست
من انقده دلم برای تاپیک های حس ششم تنگ شده ای کاش یکی بیاد با حسش بگه کِی یه عشق واقعی میاد تو زندگ ...

سال دیگ همی موقع همی ساعت

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@سولنان   و @برکه۱   دوستان بیاین خوشگذرونی

چتو تگ کردین 

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
من 

الان بچتون اسم رنگ و رنگ آمیزی و اینجور چیزارو بلده؟شوهرم یه دختر خاله داره سه سالشه امروز اومده بود پیشم فقط یه قرمز و بلد بود میخوام ببینم نرماله؟

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
الان چیکار کنیم!!

سبزی پاک کنیم 😁

خودم🤗

بچتون رنگ آمیزی و اسم رنگ اینارو بلده؟

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
الان بچتون اسم رنگ و رنگ آمیزی و اینجور چیزارو بلده؟شوهرم یه دختر خاله داره سه سالشه امروز اومده بود ...

ابی .قرمز .صورتی .سبز رو میدونه .نشد تا حالا ازش بپرسم .

ابی .قرمز .صورتی .سبز رو میدونه .نشد تا حالا ازش بپرسم .

آها ممنون جواب دادید🌹🌹🌹

چی عزیزم ?

چطوری کاربرو تگ کردین