2777
2789
عنوان

مشکل من + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجباااا عزیززررم برو دکتر حتما اینجا گفتن ای مسایل فقط باعث میشه ک خودتو مرده فرض کنی و حتی از هفت ...

درست میگین😅 اما نظرات رو میشنوی و باعث میشه سرسری برخورد نکنی. 

ولی اره واقعا ترسیدم نکنه چیز بدی باشه. 

عزیزم ما تو خانواده خیلی عزیزامونو بخاطر سرطان از دست دادیم برای همین ترسش همیشه تو دلمون هست. 

خوب حتما مشکلی نداره بره گوگل مگه چه عکسی گذاشته؟؟شما اطلاع نداری ودکتر نیستی خیلیا این علائمو تو خو ...

احتمالا دوستمون به تاریخ عضویتم نگاه کرد فکر کرد جدید هستم و اطلاع ندارم میره گوگل. مشکلی نیست عزیزم. 

آلرژی عزیزم قابل پیش بینی نیست فقط با تست آلرژی مشخص میشه،من همیشه به یه سری چیز خاص فقط الرژی داشتم ...

چه جالب که تست الرژی هم داریم. 

من خیلی اطلاعات پزشکیم پایینه. بین دارو ها هم فقط سرماخوردگی رو میشناسم 😅

چه جالب که تست الرژی هم داریم.  من خیلی اطلاعات پزشکیم پایینه. بین دارو ها هم فقط سرماخوردگی ر ...

عزیزممممم😅خداروشکر که اطلاعاتت بالا نیست من چون خیلی مریض میشم اطلاعات پزشکیم بالاست🤦‍♀️😂تو فامیل شوهرم هرکی دوا دارو میخواد زنگ میزنه از من میپرسه چی بخورم چکار کنم🤦‍♀️😅البته علاقه هم دارم،خیلی پیگیر میشم

🧿
عزیزممممم😅خداروشکر که اطلاعاتت بالا نیست من چون خیلی مریض میشم اطلاعات پزشکیم بالاست🤦‍♀️😂تو ...

راستش اتفاقا خیلی مریض میشم. 

چون خیلی ضعیف هستم دائما از هوش میرم. 

تقریبا بعد از هر بحث کوچولو یا هیجان و استرسی تب و لرز میشم. 

هر ماه، یا هر دوماه یک بار هم باید سرم بزنم😅

شب قبل از عقدمون بخاطر هیجان من بستری شدم حتی 😅

اما نمیدونم چرا داروها تو خاطرم نمیمونن. 

راستش اتفاقا خیلی مریض میشم.  چون خیلی ضعیف هستم دائما از هوش میرم.  تقریبا بعد از هر بح ...

ای جاااااانم،من ورزش زیاد میکنم و این ورزش کردن رو پا نگهم داشته حقیقتش،وگرنه منم به همین شدتی که تو میگی ضعیفم و مریض میشم😅غصه نخور تنها نیستی

ولی چیزایی که الان گفتی احساس میکنم مشکل عدم کنترول استرس داری و مربوط میشه به اعصاب،کبودیهاتم به احتمال خیلی زیاد عصبیه عزیزم

🧿
ای جاااااانم،من ورزش زیاد میکنم و این ورزش کردن رو پا نگهم داشته حقیقتش،وگرنه منم به همین شدتی که تو ...

بله هر دکتری تا ب الان رفتم گفتن عصبی هستی اعصابت ضعیفه.