2777
2789
عنوان

تعین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 31 پست
الهی ان شالله ک بعدی پسر بشه عزیزم هردوعزیزن و ادم دوست داره هردو جنسو داشته باشه ولی خوشحال باش الا ...

آره دارم خودموبااین حرفاآروم میکنم که خواهرخوبه وایه خودبچه هام خوب شدکه جفت شدن

ولی من دلم پسرمیخواست جنسم جوربشه

هرمیوه ای مزه خودشوداره

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
پس چطوردومین باردخترشد؟خوب رعایت نکردی؟ حالاشوهرمن عاشق دخترامونه به پسرم فکرنمیکنه حاملگیم کلاگریه ...

خوب هم رعایت کردم...نمیدونم بخدا شاید خواست خدابوده....شوهر منم خیلی دخترمو میخواد اما دوست دارم ارزوشو بر اورده کنم گلم..

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب هم رعایت کردم...نمیدونم بخدا شاید خواست خدابوده....شوهر منم خیلی دخترمو میخواد اما دوست دا ...

مادقیقابرعکس شماییم 

من خیلی پسردوستم دخترمم خیلی دوست دارم بابت داشتنش همیشه خداروشکرکردم بزرگترین آرزومم داشتن یه گل پسربوداونم دومین بچم که دیگه بچه نیارم

ولی دومیم بازم دخترشده

حرف ازپسرکه میزنم شوهرم عصبانی میشه

ولی بخاطرمن دوست داره سومی ربیاریم پسرشه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
مادقیقابرعکس شماییم  من خیلی پسردوستم دخترمم خیلی دوست دارم بابت داشتنش همیشه خداروشکرکردم بزر ...

چند سالشونه دخترات؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
مادقیقابرعکس شماییم  من خیلی پسردوستم دخترمم خیلی دوست دارم بابت داشتنش همیشه خداروشکرکردم بزر ...

به نظرم باید بریم ای یو ای کنیم

ان سالله به ارزوت برسی گلم

به نظرم باید بریم ای یو ای کنیم

نمیدونم توبازبارژیم یه باربه نتیجه رسیدی

یه دونه دخترم داری

برامن شدن دوتا

آره دارم خودموبااین حرفاآروم میکنم که خواهرخوبه وایه خودبچه هام خوب شدکه جفت شدن ولی من دلم پسرمیخو ...

اره خوب ان شالله ک پسردارم میشی گلم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
انشالله یعنی میبینم اون روزو!😔

حتما عزیزم چرا ک نه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
یکی۶ساله یکی دیگه دوماهه

زنده باشن سایشون بالا سرت گلم...

راستی نی نی کوچولوت شبا اذیت نمیکنه؟؟؟

زنده باشن سایشون بالا سرت گلم... راستی نی نی کوچولوت شبا اذیت نمیکنه؟؟؟

ممنونم عزیزم

ازچه لحاظ؟گریه کردنشومیگی؟نه خداروشکر

ممنونم عزیزم ازچه لحاظ؟گریه کردنشومیگی؟نه خداروشکر

خوش به حالت من که شبا خواب ندارم از دست این دختره...ازبس اذیت میکنه...

بعضی وقت ها میترسم واسه دومی....

خوش به حالت من که شبا خواب ندارم از دست این دختره...ازبس اذیت میکنه... بعضی وقت ها میترسم واسه دومی ...

به مروربهترمیشه انشالله

نترس تومیتونی

آرزوی شوهرتوبرآورده کن😉