2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
واقعا اونا کین که رفتن کنسرتش     بخاطر قیافش رفتن بگمانم😁

اینا ک ابنجا پاچمو گرفتن شییی😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا اونا کین که رفتن کنسرتش     بخاطر قیافش رفتن بگمانم😁

نيلوفر بياد بخونه ميكشه تورو😂😂😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

هیچی این ایموجی خرگوشها که زده بودی اون خرگوشه که گریه می کرد پستت رو ریپلای کرده بودم  انگار ...

اهان اونا😁😁نه ریپ شده بود من نفمیدم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
وای بازم نشد

چرا میشه ولی چون فقد عکسه نمیفهمه کسی🤔فقد تو اعلانات میره

اینا ک ابنجا پاچمو گرفتن شییی😂

اها، پاچه گیر شغلشه پاچه بگیره😄این سایت اگه پاچتو نگیرن عجیبه 😁 البته نمی دونم کدوم کاربرا بودن لطفا به من کاری نداشته باشید  

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مسخرست ! 😕😕😕😕

چی؟

اها، پاچه گیر شغلشه پاچه بگیره😄این سایت اگه پاچتو نگیرن عجیبه 😁 البته نمی دونم کدوم کاربران بودن ل ...

😂😂😂حوصلشونو نداشتم دیگ جواب ندادم

هوووف اره تو هر تاپیک حداقل دونفر هستن ک پاچتو بگیرن😐

سلام چطوری؟بهتری؟ نیلوفر کوخبری نیس ازش؟

خوبم عشقم تو خوبي؟

نميدووونم ناراااحته

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤