2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58207 بازدید | 1919 پست
سلام عزيزم خوبي؟؟ من بهتر شدم يكم  تو رفتي دكتر؟ چيشد چي گفت؟؟٩

خدا روشكر بهتر شدي عزيزم❤️ 

عزيزم از دوشنبه تا الان ٥تا دكتر عمومي رفتم چون متخصص نبود يا نوبت نميدادن 

هركي يه چي ميگف كلي عمس و ازمايش انجام دادم 

يكي گف سينوزيت يكي هيچي بارش نبودهيچي نگف😂 يكي گفت عفونت غدد لنفاويته 

يكي گف ممكنه بيماري عفوني باشه😑يكي هم گف از لوزه هاته شكاف داره لوزت مواد غذايي ميرن اون تو عفونت ميكنه گف ديگه پيش هيشكي نرو نه تيروييدع نه از غدد لنفاويه چونزير گلوت ورم نداره يه چنتا امپول نوش تا شنبه ك برم پيش فوق تخصص  

خدا روشكر بهتر شدي عزيزم❤️  عزيزم از دوشنبه تا الان ٥تا دكتر عمومي رفتم چون متخصص نبود يا نوبت ...

دكتر عمومي ك نميشه اعتماد كرد اصلا بهشون 

ختمااا برو پيش يه متخصص خووب

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره ميرم  كلي ترسوندنمنو خدا ازشون نگذره كلي گريه كردم استرس داشتم همشون پولكين☹️

اصلا استرس نداشته باش بابا 

قبلش تحقيق كن كه يه متخصص خووب پيدا كنين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وااا مسخره بازيا چيه!! مگه بعضيا توو چه شرايطي زندگي كردن و بزرگ شدن ك انقدرررر عقده دارن!

جدیدا که کم میام سایت فک کردن بین منو تو و بقیه دوستام شکراب شده، تا دیروز بهمون میگفتن علاف و فلان، چون دور هم بودیم ناراحت بودن، یه مدت نبودم یکی دوتاشون با فیکاشون میان تاپیک علافا رولایک میکنن(فک کن چقد بینشون نفوذ کردم که فیکاشونو میشناسم😛) الان فهمیدم که داشتن میسوختن از دورهمی بچه ها😛 عقب مونده های ذهنی😜

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

جدیدا که کم میام سایت فک کردن بین منو تو و بقیه دوستام شکراب شده، تا دیروز بهمون میگفتن علاف و فلان، ...

بعضيا كلا چون توو جامعه هم جايي ندارن و دوستي ندارن علاف و باطل ميچرخن  اينجوري عقده اي ميشن هرجا كه برن ميخوان با حسادتشون خودشونو بهر طريقي خالي كنن 

حالا مجازي باشه يا واقعيت فرقي نداره 

اصل موضوع اينه اينا هيچوقت ارامش ندارن

بعضيا كلا چون توو جامعه هم جايي ندارن و دوستي ندارن علاف و باطل ميچرخن  اينجوري عقده اي ميشن هر ...

باریک😙

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اونکه خوبه محمدرضا فروتن رو ندیدی؟؟؟؟واااای یعنی مسخره ستااااااا انگار داره فیلم بازی میکنه.دیکلمه م ...

اونم مگه خواننده سده؟؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اونکه خوبه محمدرضا فروتن رو ندیدی؟؟؟؟واااای یعنی مسخره ستااااااا انگار داره فیلم بازی میکنه.دیکلمه م ...

آره والله

اصن معلوم نیس داره شعر میخونه یا داستان میگه واسه عمش  

امضات 🤣🤣🤣🤣🤣

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........     
اونم مگه خواننده سده؟؟؟؟

اره واس اینستا گرام خونده😁😁

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

وای نگو تو رو خدا

بوخودا😁😁😁

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....