محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
😂😂😂اره اول شهاب گفته بود هرکی از جاش پا میشه خواننده میشه مثلا طرف نه تو بازیگری استعداد داره ن خوانندگی بعد این همه جوگیر شده البته اینجوری نگفته بود من برداشتمو گفتم😐😂بعد گلزار به خودش گرفته بود بهش گفته بود تو ک بهترین اهنگت از اون بالا کفتر می ایده راجب استعداد خوانندگی صبت نکن
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
عزیزمممم استرس داره استرس نداشته باش کو تا ۳ دی ماه واییی نازنین قلب عروس خانم داره تند تند میز ...
نیا به درک یه غذا کمتر نهال به امیر بگو یه نفر کم شد غذا و میوه کمتر بگیره
جمله اشنایی بود😂😂
منم دقیقا، بازیشم اصن دوس ندارم، میگم لنتی مهره مار داره خیلیا دوسش دارن و بروز میدن و خیلیام دوسش د ...
نه بابا مهره مار چیه چش ابی داره😂
تو غلط کردی مگه نباید اول منو تگ کنی؟؟ ها؟😲😲😲😲 نی نی سایتو با کاربراش بچپونم حلقت؟؟ دس کنم ...
😬😬😬😂چیزه بیا باهم صبت میکنیم
دس کن دماغت بمال تاپیکم این بهتره🤔