2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
الان صداي اقاي گلزار خبلي اعجوبس؟ ب نظرم كسي ك گوش ميكنه خوش سليقه نيست

این نظر شخصی شماست و دلیلی بر درست بودنش نمیبینم

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جالب اينه نظر شخصييه من نيست اكثرا همينو ميگن

عزیزم بیخیال این بحث به جایی نمیرسه😂😂😂ایشون درس میگن اصن

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
جالب اينه نظر شخصييه من نيست اكثرا همينو ميگن

فکر کنم یه بار گفتم استارمون خاصه و طرفداراشم خاصن و هر کسی نمیتونه این رو درک کنه پس طبیعیه تعداد طرفدار ها کم باشه 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
آخه صداش در حد حرف زدنم قشنگ نیس، چه برسه به خوندن. یعنی صداش از ناکجاآبادش درمیاد صدا نداره اصصصلا ...

عزیزم هر کسی قدرت درک کردن توانایی های استار رو نداره 

عزیزم هر کسی قدرت درک کردن توانایی های استار رو نداره  

بابا قدرت بالاااا

چقد قدرتتون زياده ك اون صدارو گوش ميدين واقعا

ميدونستم خيليا عاشقشن ولي ن در اين حد ديگه😂

البته من بازيشو دوس دارم

بله صحیحه فرمایش شما اما من در حد خودم نظر دادم. در حد یک مخاطب

ممنون از نظرتون

بابا قدرت بالاااا چقد قدرتتون زياده ك اون صدارو گوش ميدين واقعا ميدونستم خيليا عاشقشن ولي ن د ...

از این به بعد بدون عزیزم طرفدارای یه سوپر استار طبیعتا خیلی زیاده 

گلزار فقط  دخترای نوجوان احمق طرفدارشن

یه ذره شخصیت و ادب بد نیست داشته باش ممکنه بعدا به کارت بیاد

نمی دونم چرا گلزار اینقدر حسود داره جالبه که خودشم بهشون اهمیت نمیده فقط به فکر اینکه به موفقیتاش ادامه بده به شخصه سوای همه ویژگیهای گلزار تواضع اش به نظر من ویژگی بارزشه که تو کمتر استاری وجود داره یعنی من ندیدم کسی در حد اون و موقعیتش متواضع باشه کنسرتشم تو آمریکا پر شده بود ودلیلشم به نظر من اینه و از یه خانواده بسیار اصیل هستش با اینکه پدرش بسیار پولداره ولی این متکی به خودش بوده از اول