2789
بنظرتون يكم ديگه منتظر پري نمونم؟؟

اول مگیه ازمایش بتا بده مطمئن بشی  اگه مثبت بود ک مبارکه اگه منفی بود منتظر بمون چن روزی اگه بازم نیومد برو پیش یه دکتر زنان .

منم همینجوری بودم ۱۸ روز بعد از تاریخم نیومد ازمایش دادم منفی بود بعدش رفتم پیش دکتر برام یه قرص نوشت برا ۱۰ روز خوردم سر روز یازدهم صبح اول وقت اومد😅😅

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ماه پيش اقدام كردم براي اولين بار

امکان بارداری بار اول یکم زیاده میتونی با یه ازمایش خیال خودتو راحت کنی 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
امکان بارداری بار اول یکم زیاده میتونی با یه ازمایش خیال خودتو راحت کنی 

واقعا زیاده؟ انقدر توی نی نی سایت میخونم بار اول احتمالش کمه که استرس دارم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

ببین این چند روزه خیلی تاپیک دیدم که پریودشون عقب افتاده بود باردارم نبودن. یکیش خوده من. الان ۳ روزه عقب انداختم یه جورایی مطمئنم باردار نیستم چون جلوگیری داریم. بخاطر تغییر فصله که این ماه اکثر خانوما عقب انداختن صبر کن میاد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
ببین این چند روزه خیلی تاپیک دیدم که پریودشون عقب افتاده بود باردارم نبودن. یکیش خوده من. الان ۳ روز ...

اره دقيقا خودمم ب همين فكر ميكنم اخه من هميشه منظم بوده تاريخام  الان ٩رووووزه عقب افتاده جلوگيري هم ك نداشتم

واقعا زیاده؟ انقدر توی نی نی سایت میخونم بار اول احتمالش کمه که استرس دارم

اره عزیزم چون رحم ب طور کامل امادگی بارداری رو داره 

😅 حالا یا دکتر من درست نبوده یا این حرفت درسته اخه دکتر گفت بار اول احتمالش زیاده

😅 حالا یا دکتر من درست نبوده یا این حرفت درسته اخه دکتر گفت بار اول احتمالش زیاده

خداکنه امیدوار شدم انشاالله باردار باشم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه