2821
2789
چی شده میتونید توضیح بدید لطفاً 

نمی‌دونم دیدم تاپیک زده خواستگار 

الان نوشته‌ همسرجان

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز عقد نکردی میگی همسر عزیزتر از جانم!!!هنوز دانشجویی میگی معلمم!خوبه پزشکی نمیخوندی و خواستگارت دکتر نبود وگرنه چیکار میکردی.خیلی عشق ازدواجی فکر میکنی چه خبره خیلی خنده داره هنوز نه به باره میگی قرار خیلی خوشبخت شم بچمون خوشبحالش مامانش معلم بابا کارمند تامین اجتماعی وای وای برو یه فکری به حال خودت کن بچه 

اسی قربونت خوب شد بهم یاداوری کردی منم برم تاپیک بزنم پز شوهر دومتری میلیاردرم رو بدم . خوش به حال بچمون که باباش خوشتیپ و خوشگل و پولداره مامانشم موسس و میلیاردره 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خداااایااااا

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
من که میگم تاپیک سرکاریه🤣🤣🤣 مگه‌میشه آخه این حرفااا

وای برو تاپیک قبلیاشو بخون میترکی از خنده😂😂روزی 10تا تاپیک میزنه همش درباره دانشگاه فرهنگیان حقوق دانشگاه فرهنگیان خوابگاه دانشگاه فرهنگیان خواستگار دادگستری خواستگار تامین اجتماعی خواستگار معلم خواستگار بازاری و همچنان خواستگارایی ک هرروز زنگ میزنن ب خونشون و میگن دخترتون دانشگاه فرهنگیان میخونه؟ 😑😂و شماره خونه اینارو هم از اموزش پرورش گرفتن😑😂😂😂

عزیزم هیچکس به تو فوش نداد تو کانتایی که دیدم خودت بدتر حرف زده بودی یه نگا بنداز معلم جماعتی زشته این بچه بازیا....

بهت گفتن طرز حرف زدنت بد بود که نوشتی بچم مامانش فلان باباش فلان....

یکبار رو تاپیکی که زدی بخون 

واقعا خودت متوجهش نشدی 

کسی که بدبختی تو رو نمیخاد 😕...فقط بهت گفتن تو فک و فامیل یه وقت اینجور نگی که زشته..

با آرزوی خوشبختی❤

اندکی_تفکر#  

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
عزیزم هیچکس به تو فوش نداد تو کانتایی که دیدم خودت بدتر حرف زده بودی یه نگا بنداز معلم جماعتی زشته ا ...

ارزوی مرگ بچه هامو کردن این چی؟؟ ب نظرت در مقابل اینجور ادما چجوری باید حرف زد!؟ 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
عقده_ای_بدبخت#  

عقده ای ادنیه ک برام ارزوی مرگ بچه هامو کرد😊ایشالا این ارزوهای قشنگی ک برام کردین ب سرتون بیاد

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز