2777
2789
عنوان

دزدی برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 27 پست

چه آقای خوبو با اصالتی! و بر عکس چه داداش پر رو و... از خانواده ات دورشو حتی مستقیم بهشون بگو شرایط روحی و جسمی خوبی نداری و میخوای بی دغدغخه زندگی کنی حتی اگه تردت کنن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این برادرو از زندگیت بنداز بیرون کلا از خانوادت دور شو چون بدبختت میکنه

شوهرم میگه کار اون هیچ ربطی به تو نداره

من بخاطر کار اون بخوام در مورد تو فکر بدی بکنم‌ 

هر کی راه خودشو داره 

تو و اون انگار که از یه پدر مادر نیستین آنقدر که فرق دارین

ولی من همش میگم اون ابروی منو برده پیش همسرم

واقعا شوهرت آقا هست کاش بیشتر آدما مثل شوهرت بودن انشاالله همیشه خوشبخت باشین والا اقوام شوهرمنم چقدر وضع مالی خوبی دارن با اینکه شوهرم ورشکست کرده و تو شرایط سختی هستیم و میتونن واسش کار کنن بازم نمیکنن ب جز کمک های اندکی ک اونم اگه مشکلی خیلی جدی واسمون پیش بیاد کاش یکی مث شوهرشما تو فامیلشون بود

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
شوهرم میگه کار اون هیچ ربطی به تو نداره من بخاطر کار اون بخوام در مورد تو فکر بدی بکنم‌  هر ک ...

عزیزم ادمای سمیه زندگیتو از خودت دور کن حتی اگر مادر پدرت بودن

این نصیحتو از من بپذیر

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
عزیزم ادمای سمیه زندگیتو از خودت دور کن حتی اگر مادر پدرت بودن این نصیحتو از من بپذیر

نمی‌دونم ولی احساس مسئولیت میکردم براش این کارش از دیشب تخربم کرد

نمی‌دونم ولی احساس مسئولیت میکردم براش این کارش از دیشب تخربم کرد

ادمه نا اهل هیچوقت درست نمیشه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
پس چیکار کنم من همین یه برادر رو دارم کلا دوتاییم از منم شش سال کوچیکتر

با هاش اتمام حجت کن که خودشو اصلاح کنه

اگر دیدی مقاومت می کنه بش بگو که در صورت ادامه راهش باش قطع ارتباط می کنی و دیگه اسمشو نمیاری

بترسونش

با هاش اتمام حجت کن که خودشو اصلاح کنه اگر دیدی مقاومت می کنه بش بگو که در صورت ادامه راهش باش قطع ...

صد بار این کارو کردم ولی آخرش اینطوری کرد ابرومو برد

صد بار این کارو کردم ولی آخرش اینطوری کرد ابرومو برد

گفتم که درست نمی شن

کاااات کن 

تا زندگیه خودت نابود نشده