2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 137 پست
مسایل باهم قاتی میکنی من با شوهرم قهر کنم دعوام بشه با بقیه مشکلی نداشته باشم حوبم عادی حتی مادر شوه ...

خیلی سخته من اون لحظه دوس ندارم با مامان خودم حرف بزنم 

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منم اثاث کشی کردم اومدم خونه یه مقدار بزرگتر قبلی باردارم به روز در میون میبینم پدر شوهر مادر ...

تخت بدو حفاظ؟

بدون حفاظ باشه نا 5 سالم نمیشه تنها روش ولش کنی بچه رو میوفته پایین

منظورشونم

فضولیه و بگو همینطوری دوست دارم راحتم

دیگه دهنشون بسته میشود

اینام دقیقا اونطورین 

دختر حالا خوبه فقط مادرشوهرت میزنه من اولا اون خواهر شوهرم میزد دوساعت بعد اون یکی خواهرشوهرم زنگ میزد بعد جاریم میزد بعد مادرشوهرم خودش میزد شب اس ام اس هاشون شروع میشد باور میکنی دیگه بحثم شد باشوهرم گفتم چه خبر سرم رفت حوصله تدارم هی تلفن جواب بدم زنگت زد بگو ندیدم پیام بده تا خودش خسته بشه

خیلی اعصابم خراب کردن بحثم شد روشون با شوهرم لخدا نمیدونم چی از اون اتاق می خوان چرا دوسداره هیچی دا ...

تخت بچه رو برا این گفتن ک بچه پیش خودتون باشه

کمد هم چون برا لباسهای خودتونه لابد گفتن ببرید اونجا

حالا مگه شما گوش کردی ک ناراحتی

تخت بدو حفاظ؟ بدون حفاظ باشه نا 5 سالم نمیشه تنها روش ولش کنی بچه رو میوفته پایین منظورشونم فضولی ...

نه تخت حفاط داره دو جنبه هست میشه حفاط در اورد بزرگسالش کرد فقط تکون نمیخوره دیگه 

عزيزم انقدر سخت نگير، اون بنده خدا مطمئنا وقتي لحن صدات بده انقدر زنگ ميزنه كه لحنت آروم بشه و خيال ...

اخه میدونم دوس داره از همه چی سر دربیاره وگرنه دلسوزی نمیکنه باردارم میگم کمرم در میکنه بجای دلداری م حالا کجاشو دیدی ازین به بعد بیشتر میشه خب یکم دلداری بده اونو ک خودم میدونم اخرا دردش بیشتر میشه

خیلی اعصابم خراب کردن بحثم شد روشون با شوهرم لخدا نمیدونم چی از اون اتاق می خوان چرا دوسداره هیچی دا ...

تو اهمیت نده کارخودتو بکن

تخت بچه رو برا این گفتن ک بچه پیش خودتون باشه کمد هم چون برا لباسهای خودتونه لابد گفتن ببرید اونجا ...

نه اخه شما نمیشناسینشون ... بعد من اصلا اتاقم باور کن حتی جا نداره تخت دو نفر میز ارایش پاتختی کامل پر شده اصلا جا تخت بچه کمد داخلش نیست 

نه تخت حفاط داره دو جنبه هست میشه حفاط در اورد بزرگسالش کرد فقط تکون نمیخوره دیگه 

خوب بچه رو نمیشه تنها ول کنی 

اینو راست میگه

ولی بگو یه مدت کنار خودم میخوابونم بزرگتر شد تو اتاق خودش یا خودم میرم پیشش

به اونا چهههههههههههههه واااااااااااااااااااااا فضول 

نه اخه شما نمیشناسینشون ... بعد من اصلا اتاقم باور کن حتی جا نداره تخت دو نفر میز ارایش پاتختی کامل ...

وا بگو بچه اتاق جدا میخاد فقط چند ماه با مامیخابه بعد اون باید جاش جدا باشه بعدم و میخام اتاقشو تزیین کنم