2777
2789
عنوان

ملت سوال دارم 🤧

375 بازدید | 52 پست

به نام خدا 🤓

من گاهی تو نظرات یه چیزایی میبنم خیلی برام باجالبه مثلا یه نمونش این 

مورداول : شوهرم خواستگار فلان دختر اقوام بوده الان اون دختره خودشو لوس می‌کنه 😒 

مورد دوم مورد اول رو ریپ زده:ای خدا مرگش بده چرا خببببب!؟ لعنت بهش که اوقاتت تلخ می‌کنه 😒 خدا باعث و بانی این ناراحت شدنت رو بکنه زیر ماشین ایشالاااااا

مورد سوم:مورد اول هستم خب چون می‌خنده😐دختره بی ناموس 😒

مورد چهارم :دختره ،شوهرم خواستگارش بوده جواب رد هم بهش داده بوده حس میکنم الان پشیمونه💃

مورد پنجم :مورد دومم آها 😶 ببخشید یجوری گفتی من فکر کردم رفته تو بغل شوهرت نشسته دست انداخته گردنش میگه غلط کردم بیا منو بگیر 😐

والی اخر مورد که میشه ۲۰۰۰ صفحه اختلاف نظر  😂😑

سوال# ؟ یعنی اگه یکی تو اقوام باشه شوهرتون خواستگارش بوده باشه شما ازش بدتون میاد ؟! 😶خب چرا !؟مگه چیکار کرده ؟!؟

اگه آدم بدبینی هستی خدایی چیزی نگو ⁦(ー_ー゛)⁩

وژدانن_نظر_منطقی_بده# ⁦(・_・;)

حاشیه_سازی_کنی_کشتمت# 😂⁦♥️⁩

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بدم میااادددد🤔🤔

جرش میدم دختره رو😑😑خداروشکرکسی نبوده

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
بدم میااادددد🤔🤔 جرش میدم دختره رو😑😑خداروشکرکسی نبوده

خب چرا ؟!!😂😂

خداروشکر که نبوده 😂

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا چی شد؟

به نام خدا 🤧

سوال جواب بده خواهر حیاتی هست 😑😂

من شوهرم خواستگار دخترداییش بوده.ولی جواب رد دادن.خداروشکر دخترخوبیه بد نیست دوست بچگیای هم بودیم.دوتامونم به فاصله ۴روز اول من بعد اون عروسی کردیم(البته قبل از من عقد کرد)

بالاخره مامان شدم😍

من توفامیل چندتا خواستگار داشتم همه رو رد کردم ، حالا زناشون برام قیافه میگیرن😂😂یکیشون اینطوری نگا کرد بهم😒 بخدا دیدم

دوتاشون عروسیمم نیومدن حتی😐

اخه چرا اصلا بهشون میگن قبل تو رفتیم از فلانی خواستگاری کردیم 😑😑😑 چرا با احساساتشون بازی میکنن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خب چرا ؟!!😂😂 خداروشکر که نبوده 😂

چون حسووووودمممم حسوددددد😑😑

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

نمیدونم 

نبوده ک بگم نظرم چیه

اما خودم چون تو فامیل خواستگار زیاد داشتم شوهرمم میدونه همه رو اصلا نمیذاره بریم خونشون کلاااا

پسرخاله

پسرعمو

پسرعمه

اصلا اخونه اینا نرفتم بعد ازدواج

شوهرم حسوووووووده و ب شدت غیرتی خخخخخ خب خوشش نمیاد باهم روبرو بشیم دیگ

برام مهم نیست  کیس بدترش رو داشتم اما واقعا اهمیت نمیدم

همینه نقاط قوت یه زن حال کنین 😂

من اصلا برام مهم نیست باهاشونم رفیقم 😂

من شوهرم خواستگار دخترداییش بوده.ولی جواب رد دادن.خداروشکر دخترخوبیه بد نیست دوست بچگیای هم بودیم.دو ...

الهی چه خوبه اینطوری 😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز