2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام. فقط رژیم غذایی کافی نیست، زمان نزدیکی هم مهمه. باید در زمان تخمک گذاری باشه. روش تشخیص زمان تخمک گذاری هم یا از طریق کیت یا سونو هستش. بعضی علایمی هم که تو بدن ظاهر می شه کمک می کنه زمان تخمک گذاری رو تشخیص بدیم.

خرما بخوری پسر نمیاری؟یکی از اقوام خرما میخورد بچش هم پسر شد.......چیه پسر و دختر؟؟؟ بخور تا جون بگیری بچه سالم باشه فرق ندارن بخدا /پسر گیرت بیاد ناقص خوبه؟نه به خودتون برسین بزار دختر باشه ولی ساللللم/هیچی از سلامت مهم تر نیست  گذشت زمانی که پسر دختری مهم بود این مال زمان اعراب جاهل بود نمیخوایین از این طرز فکر بیرون بیایید؟

https://bit.do/trumpe1

بچه سالم و خوشگل میخوای برو لینک بالا  

خرما بخوری پسر نمیاری؟یکی از اقوام خرما میخورد بچش هم پسر شد.......چیه پسر و دختر؟؟؟ بخور تا جون بگی ...

یکی از اقوام ما پسرش کم شنواست

بلید ببینی بچه و پدر و مادر چه عذابی

بیچازه بجه هنوز دو سالش نشده باید عمل کاشت حلزون انجام بده

دوران نقاهتش به کنار

تو پسرزا نیستی؟    

هااهاههاا  ولله من هنوز جنسیتش معلوم نشده ...ولی دعا کن دخترباشه ک همسرم خیییلی دوست داره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
هااهاههاا   ولله من هنوز جنسیتش معلوم نشده ...ولی دعا کن دخترباشه ک همسرم خیییلی دوست داره&nbs ...

انشالله هر چی صلاحه همونو خدا بهت بده.سالم و صالح باشه عزیزم

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز