2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست
اینایی ک محیط کارشون جوریه زیاد باهمن بیرونم زیاد میرن،دختر خالم پرستاره متاهله،با کلی از همکاراش صم ...

اره واقعا.بازم خوبه شاغلی سرت گرم میشه

منم زیاد کلاسو اینا رفتم ولی در نهایت باز تنهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی ک محیط کارشون جوریه زیاد باهمن بیرونم زیاد میرن،دختر خالم پرستاره متاهله،با کلی از همکاراش صم ...

من معلمم ولی همه همکارام سن بالان از مامانمم بزرگتر 😂

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
اره واقعا.بازم خوبه شاغلی سرت گرم میشه منم زیاد کلاسو اینا رفتم ولی در نهایت باز تنهام

منم هنوز شروع بکار نکردم😅ولی خو میدونم تو اون اداره خانم دیگه ای نیس

دوس پیدا کردنه برا دوران مدرسه و دانشگاس دیگه بعدا سخت میشه اعتماد کرد

...
ای بابا چ شانسی😁

دولتیم خب

الان همه دولتیا سن بالان چند سالیه دانشگاه فرهنگیان میگیره نیرو جوون میاد که اونم خیلی کمه

به نظر من که هرچی رو یک مساله زوم شی بدتره بیخیال باش خودت با خودت شاد باش اگه میتونی درستو ادامه بد ...

اگه خدا بخواد میخوام ارشد شرکت کنم

خیاطی بلدم ولی حوصله ندارم کمرم درد میگیره از بس خسته کنندس  اون ارایشگاهم سن بالان من 26سالمه

عزیزم منم یه مدت همچین بحران شدیدی داشتم 

با هیچکس چه خونوادهامون چه دوست ارتباط نداشتم 

خیلی احساس تنهایی میکردم

سفارش میگرفتم تو خونه گلسازی میکردم 

سختم بود اما گذر زمانو حس نمیکردم 

وقتم کم میوردم 

ارایشگاه هم اگه بری دوره های کارا جدید یاد بگیری مث ناخن و کاشت مژه و ... همسنای خودتم میبینی

اینقد خوب باش که رفتنت بزرگترین مجازاتشون بشه
دولتیم خب الان همه دولتیا سن بالان چند سالیه دانشگاه فرهنگیان میگیره نیرو جوون میاد که اونم خیلی کم ...

آره نمیدونم چشونه،اینهمه معلم کم دارن و استخدامی اموزشو پرورش جذب میکنه،ولی فرهنگیان سهمیه هر شهر دویا سه نفره نمیزارن نیرو جوون و تخصصی وارد کار بشه

...
عزیزم منم یه مدت همچین بحران شدیدی داشتم  با هیچکس چه خونوادهامون چه دوست ارتباط نداشتم  ...

کلا تو کارای هنری سریع نیستم حالا کارای فکری درس خوندن کتاب 500 صفحه هم شب امتحان میخونم از 17 18پایین ترم نمیشم

آره نمیدونم چشونه،اینهمه معلم کم دارن و استخدامی اموزشو پرورش جذب میکنه،ولی فرهنگیان سهمیه هر شهر دو ...

منم سه تا شهرمون میخواست قبول شدم امید نداشتم