2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 45 پست
اخی یکی از بارداری من دقیقا همین بود😔امیدوارم شما مث من نباشی 

واسه شمام رشدش متوقف شد؟

بعدش راحت باردار شدید؟؟؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شمام رشدش متوقف شد؟ بعدش راحت باردار شدید؟؟؟

اره خودش سقط شد پنج روز بستری بودم برا مراقبت و جلوگیری از سقط

و بدون هیچ دارویی همینجوری افتاد همونموقع هم تو بیمارستان سونو شدم گفتن کامل افتاده دیگ نه سونو رفتم نه پیش دکتر بعد چهارماه اقدام هم باردارشدم الان شش هفتم تا ببینیم اینبار خدابرام چی میخواد

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
اره خودش سقط شد پنج روز بستری بودم برا مراقبت و جلوگیری از سقط و بدون هیچ دارویی همینجوری افتاد همو ...

علت سقط مشخص نشد؟؟

ان شاالله این یکی سالم و ناز میاد بغلتون

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
علت سقط مشخص نشد؟؟ ان شاالله این یکی سالم و ناز میاد بغلتون

ن دکترم گفت دیگ سقط شده و پیگیری اولم فایده ای نداره برام

ممنون عزیزدلم ایشالا بارداری بعدی خودت بسلامتی ایشالا

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
ن دکترم گفت دیگ سقط شده و پیگیری اولم فایده ای نداره برام ممنون عزیزدلم ایشالا بارداری بعدی خودت بس ...

به منم همینو گفت

گفتم دفع شد ببریم ازمایش

گفت نیاز نیس با یه سقط

و تو ان شاالله بعدش دوباره باردار میشی و...

توکل بخدا

خدا ارزوی همه ی منتظرا رو براورده کنه

بله من سه بار مثل شما بودم اونم پشت سر هم    

علتش چی بود؟

الان نینی دارید؟؟؟

غصه نخور 

منم هفته پنجم به لکه بینی افتادم رفتم دوباره آز بتا دادم نسبت به قبل هیچ تغییری نکرده بود سونو دادم گفت حاملگی پوچ بوده داره کم کم سقط میشه

دیگه فردای سونو به خون ریزی کامل افتادم مثل پریودی

بعد از دو هفته رفتم سونو گفت رحمت خوبه اثری از بقایا نیست

2 ماهی هم صبر کردم چون 5 هفته که چیزی نیس تازه کورتاژ هم که نشده بودم بعدش دوباره اقدام کردم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
میشه بپرسم علت سقطتون چی بود؟ بعد سقط چه کارایی انجام دادید؟دکتر و ازمایش و...؟ خدا کوچولوهاتونو ب ...

انشالله عزیزم......

بارداری پوچ داشتم تو ماه دوم سقط کردم....

بعد از سقط فقط یه با سونوگرافی انجام دادم

تا شش ماهم جلوگیری ....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

عطاری ی چنتا گیاه ترکیبی بم داد خوب بود

باید ترکیبی باهم استفاده بشه

ریشه شاتوت زعفرون زیره سبز و سیاه بذر هویج فرنگی عروسک پشت پرده اینا جوشونده بشه اونقدی حجم آبش یک سوم بشه روزی سه لیوان

یه ترکیب دیگه هم بومادران مریم گلی سباهدونه اینا باید دم کنی مث چایی با نبات بخوری اینم روزی سه لیوان

همسرم دلیل من است. 💜🌱

شما تنبلی تخمدان داری

اگه داری برو با قرص لتروزول باردار شود چون اصولا تخمک یا اسپرم های ضعیف باعث میشن جنین خوب تشکیل نشه و رحم دیگه اجازه بزرگ شدن چنین جنینی رو نمیده و آن را پس می زند

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم من واسه سقط قرص استفاده کردم مشکلی هم پیش نیومد شکر خدا الانم دوتا دوقلو سه ساله دارم....

عزیزم چند روز خونریزی داشتی و چیکار کردی که بند بیاد چیا مصرف کردی؟

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
شما تنبلی تخمدان داری اگه داری برو با قرص لتروزول باردار شود چون اصولا تخمک یا اسپرم های ضعیف باعث ...

من قبل اقدامم برای بارداری همه چیمو چک کردم

ولی تنبلی و... نداشتم

تو اولین ماه اقدامم باردار شدم

یعنی علتش چیه؟😪