2821
2789
عنوان

واییی بیاین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
یه پماد هیدرو کورتیزون اگه داری بزن ببین خوب میشه بانه

ندارم یعنی فردا برم دکتر؟

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
وای نمیشه اصلا خیلی بده خاک توسره خارش

منم دیشب اینقد بازومو خاروندم که جاش سرخ شد و انگار دستم خیس شد..بعد هرچی میحارید خودمو کنترل کردم نخارونم خودش خوب شد جای قرمزی ها هم رفتن

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دیشب اینقد بازومو خاروندم که جاش سرخ شد و انگار دستم خیس شد..بعد هرچی میحارید خودمو کنترل کردم ن ...

قرمز نیست اجی تاول شدن یه عالمهههه تاول زده هر بازوم و توشونم پر ابه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
قرمز نیست اجی تاول شدن یه عالمهههه تاول زده هر بازوم و توشونم پر ابه

دورت بگردم اصلا خودتو نگران نکن.صبح یه سر برو پیش دکتر خیالتو راحت میکنه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
دورت بگردم اصلا خودتو نگران نکن.صبح یه سر برو پیش دکتر خیالتو راحت میکنه

خدانکنه فداتشم اره باید برم دکتر مگرنه سکته میکنم 😥

ممنون عزیزم 

اره باید همین کارو بکنم

حتما برو دكتر عزيزم تو اولين فرصت.وقتي حامله اي از هيچي سر سري نگذر فدات شم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

حتما برو دكتر عزيزم تو اولين فرصت.وقتي حامله اي از هيچي سر سري نگذر فدات شم

مرسی خواهری رفتم دکتر بخاطر تزریق آمپول هپارین بود 

مرسی خواهری رفتم دکتر بخاطر تزریق آمپول هپارین بود 

الان خوبي عزيزم؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

الان خوبي عزيزم؟

خوبم گلم تاولا نرفتن میخارن شدید ولی خب دیگه خوبیش اینه دیگه امپول نمیزنم

خوبم گلم تاولا نرفتن میخارن شدید ولی خب دیگه خوبیش اینه دیگه امپول نمیزنم

خداروشكر.يكم ديگه بگذره به دنيا مياد نينيت ديگه خيالت راحت ميشه.خيلي مواظب خودت و نيني باش❤️❤️❤️😘😘