2777
2789
عنوان

نخوردن شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست
مرسی گلم چی داد که درست شد

هیچی نداد عزیزم.چند بار با دستش گلوی بچمو به پایین هدایت میکرد بعد گفت درست شد.

خدا خیرش بده واقع هم دریت شد.تو اون پنج ماهی ک دخترم نمیتونست شیر بخوره انقد گریه میکرد ک هم خودش خسته میشد هم من و باباشو اذیت میکرد

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نداد عزیزم.چند بار با دستش گلوی بچمو به پایین هدایت میکرد بعد گفت درست شد. خدا خیرش بده واقع ه ...

ممنون بابت راهنماییتون انشالله که خدا بچتون رو براتون نگه داره و مشکل بچه. منم بر طرف شه

ممنون بابت راهنماییتون انشالله که خدا بچتون رو براتون نگه داره و مشکل بچه. منم بر طرف شه

مرسی عزیزم.

انشالله درست میشه.ولی اگه نشد طب سنتی حتما ببرش

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
حتما منم امتحان میکنم شما بیشتر با بیومیل نتیجه گرفتین

بله ولی اونم پر جربه اسهال میاره برا پسر من ک دفعشم همینجوری زیادع.هیمن که دوباره برکشت ب شیر خشک دوباره رفتن نان. ولی این سری میخوام ی جی دیکه بگیرم بچم با نان هم وزن نگرفت با اینکه خوبم غذا میخوره