2821
2789
عنوان

سقط عمد

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سقط دیگه نهایت تا 8 هفته مجازه.. کجا میخوان براش انجام بدن هیجا قبول نمیکنه

میگه باگرمی وبپر بپر انجام میدم ولی بهش گفتم خودتم داغون نکن 

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔
😑😑وا حالا من چقد زجه زدم بچم پسر بشه 😔 خدا هم عدالت بلد نیس دوستان منایی نکنید ک سرتون میاد&nb ...

عزیزم میدونم الان ناراحتی کفر میگی ولی کافیه به خدا اعتماد کنی اونوقت میفهمی هرچی واست اتفاق می افته به صلاحته...ما هیچ وقت طرف دیگه قضیه رو نمی بینیم که آخرش چی میشه ، سعادتمند میشیم یا برعکس ...واسه همین روی خواسته خودمون پافشاری میکنیم با دخترات عشق کن دختر فرشته است نمیخوام بگم دختر خوبه پسر بده ، هردوشون هدیه خداوندی هستن بچه ها متعلق به ما نیستن ما فقط تا یه سن خاصی همراهیشون میکنیم حالا دختر و پسرش چه فرقی به حال ما میکنه !!!! فقط امیدوارم مایه خیر و سعادت ما و خودشون بشن 

اینم بگم خودم دوتا فرشته دارم 

از همه نظر مخصوصا یه مشت محکمیه برا زدن تو دهن مادرشوهر پسر دوس

من آرزومه دوتا دختر دوقلو داشته باشم بقیه اصلا واسم مهم نیستن

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
@niyazzzzzz        از نظر راحتی بزرگ کردنش وتربیتش ‌اینکه من خودم خیلی پسر دوس ...

اره هم پسر خوبه هم دختر...من خودم بیشتر دختر دوست دارم

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
عزیزم میدونم الان ناراحتی کفر میگی ولی کافیه به خدا اعتماد کنی اونوقت میفهمی هرچی واست اتفاق می افته ...

ممنون.از حرفات

بخدا اگه دوقلو نمیبود و جدا جدا میاوردم ایقد دلم نمیشکست از خدا

ولی یهو دوتا چیزو ک اصلا دوست نداشتمو انداخت تو دامنم قلبمو شکست .اخه من چ ب دوقلو داشتن 😔

سلام ملیکم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز