2777
2789

دکتر شیخ در مشهد که یک قوطی گذاشتع بیرون مطب تا هر کی هر چقدر خواست حق ویزیت بده اون موقع سکه میدادن خیلیا که پول نداشتن توی قوطی سر نوشابه مینداختن بعضیا هم پول دارو شونو از تو همین قوطی برمیداشتن حالا مقایسه کنین با دکترای طماع حالا 

اون روستا نزدیک مقر طالبان بود،مردم اون روستا ازش نگه داری میکنن وقتی یکم حالش خوب میشه تو روستا میگرده متوجه میشه بچه ها رو زمین برفی بدون هیچ ساختمونی میرن مدرسه!خیلی ناراحت میشه،برمیگرده امریکا،به 500نفر فکر کنم از ثروتمندای امریکا نامه میده واسه کمک مالی جمع کردن،تصمیم گرفته بوده مدرسه بسازه واسه اون روستا تو پاکستان!!!فقط ینفر نامشو جواب میده و بهش پول میده،،بخاطر بچه های یه کشور دیگه میره بیمارستان و سخت کار میکنه تا پول جمع کنه،از دوست دختر دکترش جدا میشه چون پول خونش رو هم واسه مدرسه ساختن میخواسته،شبا تو ماشین میخوابیده،،خلاصه پولا که جمع میشه بر میگرده پاکستان،،کلی اتفاقای دیگه این وسط میافته،اما درنهایت بجای یه مدرسه 53تا فکر کنم مدرسه میسازه،،اونم درست تو دل طالبان!که با تحصیل دختر مخالفن

کتاب 3فنجان چای رو حتماااااا بخونید،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ادم بزرگیه،بخاطر مردم یه کشور دیگه گرسنگی،سرما،حموم نرفتن،،بی پولی،از دست دادن عشقش و...تجربه میکنه،،بجز مدرسه خیلی کارای دیگه میکنه،زایمان خانومای اون روستا،ساختن پل واسه حمل و تقل و...یه ادم عادی بیگانه!!!

امام حسین(ع) بزرگترین فداکاری تاریخ بشریتو انجام دادن فداش بشم 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
همیشه از اینکه یک نفر تشنه باشه ولی اب نخوره چون بقیه تشنن حیرت میکنم منظورم حضرت ابولفضله اخه اینقد ...

واقعا درسته👌❤

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

یه بار یه بچه پسر رفت با کلی ذوق و شوق بستنی قیفی خرید تا رفت لیس بزنه کل بستنیش افتاد چهرش یه شکل خیلی غم انگیزی شد بعد یه مرد حدود 25 ساله که شاهد این قضیه بود رفت براش بستنی قیفی جدید خرید بعد چهره پسربچه مثل کسی بود که انگار دنیا را بهش دادن