2777
2789
الان میان میگن ما ماهی چهل کیلو گوشت میخوریم

دقیقا..

دوستانی روهم که گفتن چندماهه گوشت نداریم هی ریپلای میکنن میگن شوخیه..واقعا؟؟؟ انگار تواین کشور نیستن....

حالا کل مشکلات مملکت حل شده گوشت خوردن مردم مهمه...

بعضیها هزینه تحصیل هم ندارن چه برسه به گوشت

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الان میان میگن ما ماهی چهل کیلو گوشت میخوریم

خدا کنه روزی برسه همه بتونن هر چی میخوان هر چقدر میخوان بخرن 😟😟😟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برای شخص من لطفا در این مورد دلسوزی نکنید!! ما اگه بخوایم میتونیم مثل سالهای گذشته مدام گوشت بخریم و ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یکی از دوستام  سرپرست خونواره و کارم میکنه دستشو جلو کسی دراز نمیکنه میگه خودم نخورم عیبی نداره ولی بچه هام گناه دارن با این همه کار وعده های غذاییش خوب نیس😭

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

ما فکر کنم چهارماهه بمیرم برا شوهرم چند وقته جا چرخکرده سنگدون مرغ پختم ناراحته میگه کسی نفهمه هی میپرسه بقیم میخورن یانه میگم چکار بقیه داری

البته یکم ایگوشتی خورشتی عید قربان برامون اوردن اون هست

هوامو نداشتی،هوایی شدم......
چرا عزیزم .‌گوشته دیگه چیزی نیس که بخاطرش غصه بخوری  مثلا چه عذاهایی میپزی چون همه جی با گوشته ...

من چرا بخاطر گوشت باید غصه بخورممم????نخورده نیستم شمام پزاتو ببر جای دیگه😓

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
ما همیشه گوشت داریم . هیچوقت نشده گوشت نداشته باشیم  گوشت ماهیچه و چرخکرده و ابگوشتی و خورشتی ...

😶😶

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤