2777
2789
الان میان میگن ما ماهی چهل کیلو گوشت میخوریم

دقیقا..

دوستانی روهم که گفتن چندماهه گوشت نداریم هی ریپلای میکنن میگن شوخیه..واقعا؟؟؟ انگار تواین کشور نیستن....

حالا کل مشکلات مملکت حل شده گوشت خوردن مردم مهمه...

بعضیها هزینه تحصیل هم ندارن چه برسه به گوشت

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما همیشه گوشت داریم . هیچوقت نشده گوشت نداشته باشیم  گوشت ماهیچه و چرخکرده و ابگوشتی و خورشتی ...

خوشبحالتون 😒

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
الان میان میگن ما ماهی چهل کیلو گوشت میخوریم

خدا کنه روزی برسه همه بتونن هر چی میخوان هر چقدر میخوان بخرن 😟😟😟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برای شخص من لطفا در این مورد دلسوزی نکنید!! ما اگه بخوایم میتونیم مثل سالهای گذشته مدام گوشت بخریم و ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یکی از دوستام  سرپرست خونواره و کارم میکنه دستشو جلو کسی دراز نمیکنه میگه خودم نخورم عیبی نداره ولی بچه هام گناه دارن با این همه کار وعده های غذاییش خوب نیس😭

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

ما فکر کنم چهارماهه بمیرم برا شوهرم چند وقته جا چرخکرده سنگدون مرغ پختم ناراحته میگه کسی نفهمه هی میپرسه بقیم میخورن یانه میگم چکار بقیه داری

البته یکم ایگوشتی خورشتی عید قربان برامون اوردن اون هست

هوامو نداشتی،هوایی شدم......
چرا عزیزم .‌گوشته دیگه چیزی نیس که بخاطرش غصه بخوری  مثلا چه عذاهایی میپزی چون همه جی با گوشته ...

من چرا بخاطر گوشت باید غصه بخورممم????نخورده نیستم شمام پزاتو ببر جای دیگه😓

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
ما همیشه گوشت داریم . هیچوقت نشده گوشت نداشته باشیم  گوشت ماهیچه و چرخکرده و ابگوشتی و خورشتی ...

😶😶

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
2790
2778
2791
2779
2792