2777
2789
عنوان

بیاین از لوس بازیای دوران تازه عروسیتون‌بگین😁😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 120 پست

ما تو یه بشقاب غذا میخوریم اکثرا سرم کلاه میره همسرم تند تند میخوره غذا  

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش واقعا هممون اینطور باشیم،  خداحفطشون کنه، اینه عشق واقعی

فوت کردن ..سالگرد پدربزرگم دقیقا چهلم مادربزرگم بود دووم نیاورد بعدش

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
چطووووووووووور ینی

خودم نمیذاشتم بیاد طرفم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
دوران جاهلیتم که دوست پسر داشتم پسره تو تره بار حجره داشت ساعت ۵صبح زنگ زده بود سلام خواستم میرم سرک ...

این چیزاس که تجربه بدست میاره؛ و پخته تر میشیم؛ منم با دوتا پسر دوره دانشگاه دوست شدم ولی دورو بودنشون رو دیدم دیگه هیچ وقت سراغ این چیزا نرفتم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من مجردم ولی ی بار رفتیم با دوستام بستنی فروشی یه دختره و پسره اومدن ک حلقه هاشون جفت بودن مافهمیدیم ...

ایششششش چندش بودن واقعا

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
من مجردم ولی ی بار رفتیم با دوستام بستنی فروشی یه دختره و پسره اومدن ک حلقه هاشون جفت بودن مافهمیدیم ...

ایییییی این خداییی ینی چی؟چ مسخره بازیه این

ما هروقت میرفتیم کافه من یه ترفند خبیثانه میزدم

مثلا چیزی که همیشه دوست داشتمو برا خودم سفارش میدادم‌مثلا بستنی شکلاتی بعضیام‌ک اسماشو نمیشناختم میگفتم شوهرم سفارش بده بعد اگ اون جدیده رو دوس داشتم ک تا ته میخوردم اگ نداشتم شوهرم میخورد😂😂😁😁😁

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

ما هیچ لوس بازی نداریم😐😐

از تو یه بشقاب غذا خوردنم متنفرممممم واقعا.

من حتی اسمش  هم تو گوشیم تغییر ندادم همون ک زمان دوستی بود همون .

ولی بعضیارو دیدم شوشو و همسری و اقایی و اینا میزارن.

نمیدونم چرا من خوشم نمیاد از این چیزا

ما هیچ لوس بازی نداریم😐😐 از تو یه بشقاب غذا خوردنم متنفرممممم واقعا. من حتی اسمش  هم ...

منم واقعا متنفرم از این چیزا

کلا از هرچیزی ساده شو سوا میکنم

ساده دوس دارم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
وااای من از این توی یه بشقاب خوردن متنفرررررم آخه چراااا😅😅

از تنبلی خواهر تنبلی

ما نه ساله ازدواج کردیم یه بچه هم دادبم

هنوزم تو یه بشقاب غذا میحوریم تاطرف کمتری کثیف شه😂

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
فوت کردن ..سالگرد پدربزرگم دقیقا چهلم مادربزرگم بود دووم نیاورد بعدش

خدارحمتشون کنه روحشون شاد ❤❤

خدا کنه همه جونها که ازدواج میکنن، یا ازدواج کردن اینطور عاشق همسرشون باشن و همینطور بچه هاشون

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜