2777
2789

خیلی بلندش هیچوقت به نظر من قشنگ نیست. مخصوصا وقتی تهش نامرتب و کوتاه و بلند باشه و مشخص باشه مدتهاست قیچی نخورده. متوسط یا کوتاه شیک تره. منظورم از کوتاه پسرونه نیست...مثلا تا روی شونه ها. 

مورد دوم هم اینه که خیلی بعیده که موی خیلی بلند، موی سالمی باشه. نرم و براق و پر پشت و خوش حالت. حتی اگه رنگ نکنی و مواظب باشی، بعد از چند سال زیادسالم نمی مونه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

هر دوره یه چیزی مد میشه اما وقتی اون کار و میکنی و پشیمونی بعدش🤦🏻‍♀️۳ سال پیشم مثل الان پسرونه مد شده بود من زدم بعدش پشیمون شدم موهای بلند خوشگلمو خراب کردم به خاطره یه مده یه فصله به زور انقدر ماسک مو و روغن مو زدم الان دوباره تا کمرمه😪😩😍

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدم عزیزم هر وقت سوگلی بیاد کاربریمو میترکونم با اسم دیگه میام

خوش اومدی عزیزم😉😉😉چقدر دلم براش تنگ شده😍😍😍😍

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
هر دوره یه چیزی مد میشه اما وقتی اون کار و میکنی و پشیمونی بعدش🤦🏻‍♀️۳ سال پیشم مثل الان پسرونه مد ...

منم دقیقا دوسال پیش همین کارو کردم الاندتا زیر شونمه با چی تقویت کردی؟روغنت چی بود؟

خدایا شکرت که هستی =)
منم دقیقا دوسال پیش همین کارو کردم الاندتا زیر شونمه با چی تقویت کردی؟روغنت چی بود؟

برای رشد مو بیشتر با روغن کرچک و روغن زیتون برای نرم شدن مو و پرپشت شدنشم روغن بادوم تلخ😁😍روغن میزدم بعد از روغن زدن موهامو میبافتم میذاشتم ۳ ، ۴ ساعت میموند بعدش میرفتم حموم بعد از حموم خیلی کم روغن به پایین موها

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉