2777
2789
بریدبخونید علتش تونت نوشته که درنهات اشغال سفارت کشورمزدور درپی داشت

بله شماها همیشه خیلی اهل مطالعه اید بقیه بی سوادن. نظر من اینه بچه رو نباید وارد سیاست کرد شما هم نظرت برای خودتون محترمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بریدبخونید علتش تونت نوشته که درنهات اشغال سفارت کشورمزدور درپی داشت

امروز روز شهادت حسین فهمیده هست چه ربطی به سفارت داره

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
بله شماها همیشه خیلی اهل مطالعه اید بقیه بی سوادن. نظر من اینه بچه رو نباید وارد سیاست کرد شما هم نظ ...

چراجبهه میگیرید 

من شمارودعوت به مطالعه کردم 

چون متوجه شدم دلیل نامگذاری این روزنمیدونید

دعوت به کارحرام نکردم که

بعدخیلی ازجشنها اگرتاریخچه اش روبرید بخونید متوجه میشید جنبه سیاسی داره

منظورم جشن های کشورهای دیگه هم هست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
امروزروزتسخیرلانه جاسوسی امریکاهم هست

خوب باشه ...چرا نیمه مثبتش رو نمیبینید نمیه منفی رو میبینید ...

اگر روز زن با روز صعنت نفت یکی بشه شما کادو بخاطر روز نفت میگیرید یا روز زن ؟؟؟؟؟

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
خوب باشه ...چرا نیمه مثبتش رو نمیبینید نمیه منفی رو میبینید ... اگر روز زن با روز صعنت نفت یکی بشه ...

من مشکلی بااین قضیه ندارم

منظورتون روهم متوجه نمیشم  ازاین سوال

مابرای تسخیرلانه جاسوسی هدیه نمیخریم 

برای روزدانش اموزهدیه میخرن 

من مشکلی بااین قضیه ندارم منظورتون روهم متوجه نمیشم  ازاین سوال مابرای تسخیرلانه جاسوسی هدیه ...

منم همین رو میگم ...منظور به اون خانمی بود که گفت برای چی بچه ها وارد سیاست کنیم و.....

منظور سوالم این بود چون همزمان باهم هست ما نمیتونیم بچه هامون رو ندیده بگیریم بگیم بحث سیاسی هست احتیاج به کادو نیست 

منم همین رو میگم ...منظور به اون خانمی بود که گفت برای چی بچه ها وارد سیاست کنیم و..... منظور سوالم ...

اخه من ریپلای کردید فکرکردم با پاسخ من مشکل دارید

بله ما هم برای اون مسئله هدیه نمیخریم

مثال خوبی بودممنون

اخه من ریپلای کردید فکرکردم با پاسخ من مشکل دارید بله ما هم برای اون مسئله هدیه نمیخریم مثال خوبی ...

ببخشید حتما متوجه نشدم اشتباه ریپلای کردم ...

خواهشمیکنم عزیزم

موفق باشید