2777
2789
عنوان

شوهرم رفت بی بی چک بخره دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 177 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم منم مثل خودتم ۵ روز دیگه موعدمه از الان کمر درد دارم دارم از غصه دق میکنم انشاالله تو مثل ...

من شدیدا حالت پری داشتم جوری ک قسم میخوردم پ‌میشم ولی نشدم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
اگه مثبت بود چشم اگه نبود میخوام‌گریه کنم دیگه نیستم خبر بدم😂😂

خبرمون کن

ایسالا خیر

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
چند روز از موعدت گذشته عزیزم. برات صلوات میگم به امید خدا ان شالله مثبته . فقط منم بی خبر نذاری خب ...

اگه مثبت بود چشم 

نیومدم بدون مشغول کریه زاری ام😂😂😂

سه روز مونده اما کمردرد امونم رو بریده 

معده درد که دیگه نگم برات

فولیکول۲۴داشتم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔