2777
2789
عنوان

حضرت یوسف

| مشاهده متن کامل بحث + 19611 بازدید | 100 پست
خیلی کتاب هست درموردش مطالعه کنید خیلی جذاب 

میشه اسم کتابارو بگی؟حتما مطالعه میکنم

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...
هر پیامبری که تعدادخطاهاش زیاد باشه پیامبری از نسلش ساقط میشه مثل حضرت موسی 

پیامبران هیچ وقت خطا نمیکنن اونا پاک هستن اون خواست و اراده خداست که انتخاب میکنه به چه کسی رسالت بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حضرت موسی رو قراره بسازن

کِی؟

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...
پیامبران هیچ وقت خطا نمیکنن اونا پاک هستن اون خواست و اراده خداست که انتخاب میکنه به چه کسی رسالت بد ...

عزیزم در پیامبران فقط حضرت محمد معصوم هست یعنی بدون خطا باقی پیامبران اشتباه کوچیک داشتن مثلا حضرت موسی از پیامبرانی بوده که خطا بسیار داشته واسه همین تعداد معصومین فقط ۱۴ نفر و پیامبران دیگه شامل نمیشن 

پیامبران هیچ وقت خطا نمیکنن اونا پاک هستن اون خواست و اراده خداست که انتخاب میکنه به چه کسی رسالت بد ...

به نظر منم دلیل نبودن نبوت تو خانواده ایشونو فقط خدامیدونه

پیاده نشدن از اسب و اینام نیست دلیلش

منم تونت سرچ کردم بعد ازحضرت یوسف نوه ی لاوی پیامبر مبشه وبعد از اون از نوادگان حضرت یوسف حضرت موسی پیامبر میشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
عزیزم من خودم فقه میخونم اینو خوب میدونم بازم ممنون که یاداوری کردی کسی ام دروغ به مبی خدا نبسته ما ...

عزیزم شما که فقه میخونی قطعا اینم میدونی که پیامبرها از دو جهت عصمت دارن‌..در دریافت و بازگو کردن وحی..و در گناهان بشری

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
به نظر منم دلیل نبودن نبوت تو خانواده ایشونو فقط خدامیدونه پیاده نشدن از اسب و اینام نیست دلیلش

درسته تو قران اومده خدا خودش میدونه رسالتش را کجا قرار بده.شاید بچه های حضرت یوسف در حدی نبودن که به پیامبری برسن.حضرت یعقوب ده تا پسر داشت یکیش پیامبر شد قرارنیست همه شون پیامبر باشن

میشه چندتااز خطاهای حضرت موسی روبگید،ایشون که از پیامبران اولو العزم هستن که

بله مثلا حضرت موسی یک بار مردمش میگن باید خدا رو به ما نشون بدی ایشون میره به خدا میگه که ی جوری وجودت رو به اینا ثابت کن که بعد جریان دیدن خدا و حضرت موسی پیش میاد که خدا که داستانش تو قران هست 

عزیزم شما که فقه میخونی قطعا اینم میدونی که پیامبرها از دو جهت عصمت دارن‌..در دریافت و بازگو کردن وح ...

بله گناه نکردن که عصمتشون ضربه بخوره خطا کردن فرق گناه با خطا بسیار در پیامبران فقط حضرت محند معصوم از هر خطا بوده و فقط چهارده  معصوم داریم پیامبران دیگه مقام والا داشتن اما گاهی خطا داشتن مثل حضرت هود که خدا از دستشون ناراحت شد