2777
2789
عنوان

چطوری مادرشوهرموبکشم 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکشش دیه بالاست 

نه یه راهی می خوام نفهمن من کشتم😂

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
واسه پسرمه چند ماهه فوت شده

الهی بگردم . چرا فوت شد؟ چند وقته؟

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!

قدو وزن بچه ت خوب بود 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
واسه پسرمه چند ماهه فوت شده

بمیرم واست کوچیک بود یا بزرگ 

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴
مثل مادرشوهر فضول من تماممممم بهداشت ها و دکترای پسرم وبال گردنمون اومد  قرص مسهل بریز تو ترشی ...

وای نه من براش ترشی درست کردم تابلومیشه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞