2777
2789
عنوان

یک جمله در مورد دروغ و دروغگو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام لطفا دعا  کنید ماشینمون پیدا شه.قرض گرفتیم دزد برد ..روز روشن راحت از جلو در خونه بکسل کردن رفتن

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

دروغگوها با گذر زمان خاطراتشونم آپديت ميشه لامصب جاريه من ازوناس كه هميشه در حال آپديته دروغاشه درعجبم ذات اين بشر چيه يعني متوجه نيست بقيه يه چيزي به اسم حافظه دارن. و يادشون نميره🙄

😂😂

در همین حد تونستم نظر بدم ،،شاعر اینجا از عاقبت دروغ گو گفته ک در انتها تنها میمونه ،،و تمنا میکنه ک دیگه دروغ نگه😅

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
دروغگوها با گذر زمان خاطراتشونم آپديت ميشه لامصب جاريه من ازوناس كه هميشه در حال آپديته دروغاشه درعج ...

دروغگو حافظه نداره

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
سلام لطفا دعا  کنید ماشینمون پیدا شه.قرض گرفتیم دزد برد ..روز روشن راحت از جلو در خونه بکسل کرد ...

خداروشکر امنیت موج میزنه

دوربین مدار بسته اون طرفا نبوده ضبط کنه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖