2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 96 پست
ینی میشه پیدا کنن؟خاستیم بریم دکتر .هرچی گفتم ماشین نمیخاد به شوهرم..قبول نکرد رفت اورد 

آره ميشه ، وقتي خدا بخواد ميشه . من اينترنتي نزديك ٢٠ تومن پول خواهرمو از حسابم دزديدن . حتي پليس فتا گفت احتمال پيدا شدنش كمه اما ته دلم روشن بود فقط واگذار كردم به خدا و ازش خواستم خيانت در امانت نشه واسم و خداروشكر پيدا شد

منم یبار با ماشین رفیقم تصادف کردم حالتو درک میکنم 

باز تصادف جلو چشمته ماشین.میدونی کجاست چی شده چی ازش کم شده..من همش دارم فک میکنم ینی ماشین حالا کجاس .چکارش میکنن . چی ازش برمیدارن

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ميشه ، وقتي خدا بخواد ميشه . من اينترنتي نزديك ٢٠ تومن پول خواهرمو از حسابم دزديدن . حتي پليس فت ...

خداکنه پیداشه بدونه اینکه چیزی ازش کم شه ..

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
خخخ تو هم که از خدا خواسته باش حالا اومدم خوابت نگی بعدا چرا اومدی😁

😂😂😂😂🤣بشرط اینک نترسونی

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀