پشت شونه هاشو با روغن بادوم چرب کن میکیره میخابه .صبحم بلند شه سرماخوردگیش خوب شده
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
پژو پارس بود..در خونمون دزدیدن ..یه زنو شوهر با پیکان امدن بکسل کردن رفتن..تو دوربین همسایه دیدیم
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
واي چه بد ، انشالله فردا پيدا ميشه دوستم .به ني ني فكر كن خدا خودش كمك ميكنه
انشالله خیلی ناراحتم .خیر نبینن
چون شب رفتیم بیرون به همسرم گفتم یک لباس منزل بخره برام شروع کرد کلی سخنرانی که اصلا زن زرنگی نیستی و من خسته ام و ..... گفتم نیا خودم می رم بشین ماشین داخل فروشگاه بغض داشتم نتونستم خرید کنم برگشتم داخل ماشین میگه تو فقط خواستی برس مرده فروشنده ببینی بیای با توجه به اینکه سابقه تهمت زدن خودش و مادرش دارن کلی گریه کردم ازش متنفرم
مثله اب خوردن بود.نمیدونم چجوری تونستن..اولیه تاب خوردن رفتن امدن بعد راحت بکسل کردن
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.