2777
2789
برنج کته بزار اما بجای اب باشیر بزار زرد چوبم بریز همین

اهان مرسی عزیزم⚘⚘⚘

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان الان گرفتم ازبجای اب دم شیرمیزین،،،،

اره طمشو خيليييي خوشمزه ميكنه مزه شيرم نميده

ما با كشمش ميخوريم خيلي خوشمزه ميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره همونا بزار يه تيكه تو ظرف رويه برنج با دمه برنج اماده ميشه خيلي شوره خالي نميشه خورد عين مزه ر ...

مادرهمسرم یه بار درست کرده بود

خیلی شورشده بود

نتونستیم بخوریم چجوری میخورید؟

Are you lost baby girl?
مادرهمسرم یه بار درست کرده بود خیلی شورشده بود نتونستیم بخوریم چجوری میخورید؟

ريزش كن خيلي رو غذات بخور

غذات ترجيحا كم نمك باشه كه شوريه ماهي شور فقط خوشمزگي بهش بده نه شوري انگار نمك پاشيدي رو غذا اينجوري ميشه

ريزه ريز كن درشت نباشه 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

عزیزم ماهی دودی ی چاشنی کنار غذاهای شمالی هستش و شهرهای دیگه نمیدونن دقیقا این چیه.ماهی دودی میذاری روی برنجی که میخوای دم کنی.بعد با غذاهای شمالی مثل میرزاقاسمی باقالی قاتوق.ترش تره و....میخوری

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤