2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست
وای دختر منن فروردینیه.هنوز واکسنش نزدم.جرات ندارم.از تب و لرزش و بد واکسنیش میترسم

من خودم بخاطر سرماخوردگیش دو هفته دیر بردم

ولی پسر من صبح تا عصر خوب بود عصر پاش گرف یکم گریه و بی قراری کرد

شبم تبش شروع شد که با شیاف دیکلو ناکوتش کردم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره مراقبش باش وزنش کم نیست گلم با خیال راحت بخواب

سواله برام وقتی اینطوری تب رو میاره پایین

چرا همون اولش شیاف گذاشتنش خوب نیس؟

سواله برام وقتی اینطوری تب رو میاره پایین چرا همون اولش شیاف گذاشتنش خوب نیس؟

شیاف دیکلو خیلی قویه گلم دیگه هیچ‌وقت هیچ قت اینکار و نکن برای بدن بچه خیلی سنگینه، مگر در مواقعی که واقعا دارن توی تب میسوزن اونم به اندازه ی یک عدس شایدم کمتر این شیاف کاربردش برای تب نیست ریلکس کننده ی بدن بزرگسالانه. کلا آمپول بتا متازون و دگزا و شیاف دیکلو رو توی مواقع اضطراری استفاده میکنن 

شیاف دیکلو خیلی قویه گلم دیگه هیچ‌وقت هیچ قت اینکار و نکن برای بدن بچه خیلی سنگینه، مگر در مواقعی که ...

واقعا پشیمونم چرا تحقیق نکرده استفاده کردم

امان از دست این دکترا که همچین داروهای خطرناک رو مینویسن

ممنونم عزیزم لطف کردی

هر وقت بچتو میبری دکتر حتما بعدش راجع به داروها و دوز مصرفشون توی نت سرچ بکن،همیشه نسخه میبری داروخونه حتما پیش پزشک ببر و بعدش خودت هم سرچ کن تو گوگل و تاریخ انقصا شو چک کن  یه تجربه بهت بگم پسر منم هم سنه پسر شماست چند وقت پیش دکتر اطفال براش شربت آنتی بیوتیک خارجی نوشته بود منم براش گرفتم خیلی ظاهر شیک شکیلی داشت ولی من شنیده بودم توشون آب مقطر هست که این نداشت منم شک کردم بهش ندادم فرداش رفتم به دکتر اطفال نشون دادم تعجب کرده بود میگفت این که نه بروشوری داره نه سرنگ داره خلاصه فهمیدم تقلبیه و چقدر خدا بهم رحم کرد، حالا پسر من یه مقدار سرما خورده بود، همیشه شک بکن بهتر از اعتماد به این دکتهاست 

ممنون عزیزم💖💖 ببخشید سوال دیگه داشتم واکسن ۶ ماهگی پسرمو ک زدیم هنوز جاش یه کم سفته یعنی طبیعیه ...

اون موقع کمپرس سرد و گرم گذاشتی؟

معمولا وقتی کمپرس نکنی اینطوری میشه.فکر کنم طبیعی باشه ولی باز به دکترش بگو

منم یادم نیست کدوم واکسنش کم کمپرس کردم.یکم قلمبه شده بود ولی خوب شد