2777
2789
عنوان

اخبارمهم اخبار مهم بشتابید بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونجا دزد سوار ماشینشون میشه وگاز ماشینومیگیره میره دختر کوچولو هم همچنان توماشین بوده

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

قطره چکونوتندبچکون گلم#  

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بگو دیگ🤨

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
بااون سرقت ماشینی که بنیتا قربانی شد توش کدوم پدرو مادری نمیدونن که نباید بچه رو توماشین تنها بذارن& ...

واقعا تاسف باره 

اونم ماشین روشن کنار جاده

چرا اخه احتیاط نمیکنن

..💔

# ‍ پست اول خاااااااااآررررر ندارد 😶😶😶😶😶😶

خخخخخ ابی نشد.😛

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐