2777
2789

سلام خانوم من میخام برا تولد همسرم خودم کیک تولدشو درست کنم.خامشو خریدم ولی همزن برقی نداره.اگه بخام خامه رو ببرم خونه دوستم برام با همزن فرمش بده.بعد بیارمش خونه.مشکلی برا خامه ب وجود نمیاد.زیادم فاصله نیست بینمون.من بار اولمه میخام کیک تولد درست کنم.میترسم بین راه اب بشه یا خراب شه.مخلوط کن دارم

ایا تو مخلوط کن میتونم فرمش بدم

همسرم عاشقتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوشو ندارم😟😐

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

نه مخلوط کن شلش میکنه فرم دادنم که هی باید بزاری فریزر ودربیاری

ده دیقه یه ربع راه هیچی نمیشه

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خو بگو اون بیاره ی لحظه خونت 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

همینکه دیگه بهش نگی شوشوبهترین کادو تولد میشه براش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))