2777
2789
عنوان

خبر فوری

307 بازدید | 18 پست

اول✋

😄

گفتم از فردا دوستان میخوان💩 این خبرو درارن اولی خودم باشم

وزیر ارتباطات تو توییترش زده کد *هشتصد*شش# رو بزنید تو این چندساله هرچی ازتون ارزش افزوده گرفته باشن معلوم میشه و گفتن که کمک کنید حقتونو پس بگیرم ارزش افزوده رو مردم نباید پرداخت کنن

گفتن که برمیگردونن مبالغو

حالا چه جوریشو من نمیدونم فقط میدونم یه رستورانی رفتیم ارزش افزودش اصلا منطقی نبود خیلی تو دلم موند حرصم دراومد اونو من بیخیال بشو نیستم😁😁😁😁😁

سیا سیش نکنید لدفا

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😃😃😃خبر خوبی بود

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
😃😃😃خبر خوبی بود

بنظرم اجرایینمیاد نمیدونم چه جوری میخوان اینکارو کنن هرچقدم خرید و گردشا رو حساب کنن چه جوری ارزش افزودشو میشه دراورد

لطفا درخواست دوستی ندید

ولی اگه جایی رفتید ارزش اغزوده ازتون گرفتن میتونید گزارش بدید شکایتم کنید یه شماره برای اس شکایت گذاشته بود من اونو دیگه برنداشتم

لطفا درخواست دوستی ندید
اره دیگه احتمالا اونام حسابه خب مگه میشه حساب نشه

والا مردم که شکایتی ندارن خودشون رو چرا به زحمت میندازن ده برابر اینم قیمت میزدن باز مشکلی نبود. صدا از دیوار درمیومد از مردم نه. چرا خودشون رو دارن اذیت میکنن کک به جونشون افتاده مگه

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل

ارزش افزوده چیزایی که خریدین که اینجوری مشخص نمیشه.منظورش اپراتورای تلفن همراهه هرچی ازتون ارزش افزوده گرفتن.این شاید مشخص بشه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

همون توئیتری که خودش فیلترش کرده و همه بهش دسترسی ندارن؟؟ خب چرا تو رسانه ی ملی اعلام نکرده، کلا یه چیزیش میشه اینم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد