2777
2789
عنوان

سایز کفش شما و همسرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ۴۲ فک کنم... ولی دور و برم همه خانما ظریفن... از،۳۸ بیشتر ندیدم😂😂 خودم تو بارداریم ورم ...

خب قد بلندا و و هیکلیا سایز پاشون هم بزرگه من خودم از همه خانمای فامیل قدم بلند تر هیکلمم جنیفری

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
با قد 165 سایز پاتون 36؟ خوشبحالتون چه پات کوچیکه. هم قد شما معمولا پاشون بزرگتره.

منم 168 هستم 40 هستم خواهرم 165 39 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
خواهش میکنم ، به سادگی گیف مورد علاقمو پیدا کردم موقع انتخاب عکس کاربریم اونو انتخاب کردم😊☺️

من چرا اررو میزنه؟؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
با قد 165 سایز پاتون 36؟ خوشبحالتون چه پات کوچیکه. هم قد شما معمولا پاشون بزرگتره.

😁😁😁 اره ما خانوادتاً پاهامون کوچیک همسایه مون میگه انقدر خوشم میاد از اندازه کفشات خیلی کوچیکن 😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
یعنی پاهاتون یه سایزه؟

نه من 40 اوشون 42. برای شمام طبیعیه شما نرمالی همسرت کوچیک پا. اصلا چیز عجیبی نیست. ☺️ انشالله همیشه سلامت باشین و کلی با این پاهای سالمی که هدیه خداست مسافرت و مهمونی و جاهای خوب خوب برین و کلی برقصین و صفا کنین. 

بحثم تعجب آدما و خط کش گذاریهای بعضیا بود که کلا همچین میگن ما 37 وااااای دختر 40 که انگار ویژگی خاصی دارن که ما ازش بی بهره ایم یا اونا با تلاش و زحمت به سایز پای 37 رسیدن ما تنبلی کردیم شدیم 40 😁 بابا خداداده خدااااروشکر که سالمیم. تازه تعریف از خود نباشه پاهای بسیار زیبا کشیده با ناخنای بسیار خوشگلیم دارم به بعضی پاهای 37 و 38 که اصلا به هیکل طرف نمیاد و ناخنای پاشونم شبیه چشم سوسکه میرزه 😊 

نمی دونم چرا بعضیا فکر میکنن اینقدر تیزهوشن. خوب قبلا هم این تاپیکو گذاشته بودم بعد مدتی خواستم باز ...

خانم اول اینکه مخاطب این حرف من شما نبودی که شما بخوای جواب بدی  

دوم اینکه ایشون گفتن من فکر میکنم این تاپیکو یه جا دیگه هم دیدم  بهشون گفتم که مال خودتون بوده   نگفتم که چرا دوبار گذاشتین

زود قضاوت کنید   و  تو بحثی که مخاطبش شما نیستید هم دخالت نکنید

سوم هم اینکه با توجه به این چیزایی که گفتم👆اگه شما تیزهوش به حساب میاید😏 که همین شما خودتون یه نفر تیزهوش باشید واسه کل جامعه مون کافیه

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
نه من 40 اوشون 42. برای شمام طبیعیه شما نرمالی همسرت کوچیک پا. اصلا چیز عجیبی نیست. ☺️ انشالله همیشه ...

حالا چرا اونایی که پاهاشون خوش فرمه و کوچیکه رو مسخره میکنی؟ ببن همه ادما هم پاخوشگل هس یا زشت

قرار نیس سایز چهل ک شما باشی فقط تو دنیا پاتون محشر باشه😏😏

دختـــرم همـــه ی دنــیــامـــة😍😍😍😘😚
حالا چرا اونایی که پاهاشون خوش فرمه و کوچیکه رو مسخره میکنی؟ ببن همه ادما هم پاخوشگل هس یا زشت قرار ...

بعضی پاهای بعضی گفتم بعضی. من مسخره نکردم بیشتر پا کوچولوها پا بزرگارو مسخره میکنن دوست عزیز. شمام با دقت بیشتری بخون دچار سوتفاهم نشی. 

مگه به قده

صد در صد عزیزم... ادمهای نرمال قدشون و سایز پاشون با هم همخونی داره... اصلا پای مردا در صورتی از ۴۰ بزرگتره که قدهای بلندتر از ۱۷۰ اینطورا داشته باشن وگرنه ممکنه کوچکتر هم باشه