2777
2789

بچه ها  با هر دستوری درست میکنم به خوبی پف میکنه روشم طلایی میشه ولی اخر سر پف کیک میخوابه. هم با درجه زیاد فر امتحان کردم هم با درجه ی کم هر جور  درست میکنم نمیفهمم مشکل کجاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول باید فرت از قبل گرم شده باشه بعد وقتی کیک رو میزاری تو فر تا ۱۵ دقیقه ی اول اصلا بازش نکن. وقتی هم تخم مرغهاتو هم میزنی خیلی بیش از حد هم نزن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یعنی کیکت خمیر مانند میشه عزیزم؟ پودر کیک آماده هم درست میکنی اینطور میشی ؟

اره یه لایه نازک ته کیک خمیر میشه اما روی کیک بافت خوبی داره. اره اماده هم امتحان کردم تقریبا این شکل شد

اینجور میشه که فرستادم. البته گاهی وقتا کم تر تین حالت میشه. کیکایی که تو قالب میان تهی درست میکنم خ ...

من تابحال تو قالب گرد درست نکردم البته چرا یکبار درست کردم کلا خمیر شد بار اولمم بود میطاشتم هیچی رو درست تنظیم نکرده بودم نمیدونم از قالب بود یا هر چیز دیگه 

ولی میان تهی درست میکنم هر سری خوب میشه 

🧸🤎